Καλύτερος ξένος ο Μπεργκ, μήνυμα αισιοδοξίας από Κωνσταντίνου

Καλύτερος ξένος ο Μπεργκ, μήνυμα αισιοδοξίας από Κωνσταντίνου

Ο Μάρκους Μπεργκ αναδείχθηκε ο κορυφαίος ξένος ποδοσφαιριστής για την περσινή σεζόν, στην 36η γιορτή του ποδοσφαιριστή του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.). Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, αφήνοντας πίσω του Σέρτζιο Αραούχο και Σοτζέϊ Μασούντ, ενώ έλαβε και το βραβείο του πρώτου σκόρερ, κατηγορία στην οποία έπαιζε μόνος του «μπάλα». Ο […]

Ο Μάρκους Μπεργκ αναδείχθηκε ο κορυφαίος ξένος ποδοσφαιριστής για την περσινή σεζόν, στην 36η γιορτή του ποδοσφαιριστή του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.).

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, αφήνοντας πίσω του Σέρτζιο Αραούχο και Σοτζέϊ Μασούντ, ενώ έλαβε και το βραβείο του πρώτου σκόρερ, κατηγορία στην οποία έπαιζε μόνος του «μπάλα».

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος παρέλαβε το δεύτερο βραβείο εκ μέρους του Μπεργκ, τόνισε πως «ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Θέλω να πω στα νέα παιδιά μετά από 54 χρόνια στο άθλημα είναι ότι το ποδόσφαιρο διαμορφώνει χαρακτήρα και στους ποδοσφαιριστές που έχουν σταματήσει είναι ότι αν ξαναγεννιόμασταν πάλι ποδοσφαιριστές θα γινόμασταν»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ