Ατρόμητος – Λάρισα 1-0

Ατρόμητος – Λάρισα 1-0

Ο Ατρόμητος με σκόρερ τον Ντάουντα νίκησε 1-0 τη Λάρισα στο Περιστέρι κι επέστρεψε στις νίκες μετά από τις 11 Ιανουαρίου και το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 την Λάρισα, χάρη σε γκολ του Ντάουντα στο 61’, με την ομάδα του Περιστερίου να επιστρέφει στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές.

Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι είχαν καλή κυκλοφορία μπάλας, πίεσαν την Λάρισα και είχαν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν. Οι Περιστεριώτες έδειξαν επιμονή και έφεραν σε δύσκολη θέση την άμυνα των φιλοξενούμενων, σε αρκετές περιπτώσεις.

Παρά πάντως την υπεροχή της, η ομάδα του Κάναντι δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στα πρώτα 45 λεπτά.

Λυτρωτής ο Ντάουντα

Ο Ατρόμητος επιβεβαίωσε και στο ματς με την Λάρισα πως είναι ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Πως προσπαθεί να δημιουργήσει παιχνίδι και όχι να καταστρέψει. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με μεγάλη διάθεση και στο δεύτερο μέρος, πιέζοντας την Λάρισα για να ανοίξουν το σκορ. Η προσπάθεια της ομάδας του Περιστερίου δικαιώθηκε στο 61’, όταν μετά από εξαιρετική συνεργασία Μπρούνο – Ντιγκινί, η μπάλα έφτασε στον Ντάουντα, με τον Νιγηριανό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.Ο Ατρόμητος είχε κι άλλες φάσεις για να διπλασιάσει τα τέρματα του ενώ η Λάρισα δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική.

Ο Ατρόμητος επέστρεψε όπως προαναφέραμε στις νίκες μετά από δύο ματς (τελευταία του νίκη ήταν στις 11 Ιανουαρίου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 για το Κύπελλο Ελλάδας) και η ομάδα του Περιστερίου έχει πλέον 37 βαθμούς.

Το κλειδί: Ο Ατρόμητος πίεσε την Λάρισα αναζητώντας το γκολ. Οι Περιστεριώτες δεν το έβαλαν κάτω και δικαιώθηκαν για την επιμονή και την υπομονή τους.

Το 10άρι: Ο Ντάουντα ήταν ο παίκτης που έκρινε το ματς, χαρίζοντας την πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Στον πάγκο: Η Λάρισα δεν κατάφερε να απειλήσει τον Ατρόμητο, μετά το γκολ που πέτυχε η ομάδα του Περιστερίου.

Γιατί κόουτς: Ο τεχνικός της Λάρισας, Ηλίας Φυντάνης σίγουρα θα περίμενε περισσότερα πράγματα από τον Κρίζμαν, αλλά ο επιθετικός της θεσσαλικής ομάδας έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό.

Ατρόμητος – Λάρισα 1-0

Διαιτητής: Τζοβάρας
Γκολ: 61’ Ντάουντα
Κίτρινες κάρτες: 37’ Ρισβάνης, 91’ Ντάουντα – 34’ Μιλοσάβλιεβιτς, 60’ Χούμπτσεφ, 91’ Ζίζιτς.

Ατρόμητος: (Κάναντι) Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (46’ Μπρούνο), Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς (71’ Μάντσον), Βασιλακάκης (88’ Καρασαλίδης), Ούμπιντες, Ντιγκινί, Ντάουντα.

Λάρισα: (Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέτζας (20’ Κρίζμαν, 67’ Μλαντένοβιτς), Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Χούμπτσεβ, Φατιόν, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης, Αγκάνοβιτς (75’ Περόνε), Μασούρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ