Εξηγήσεις… για τους κομμένους

Εξηγήσεις… για τους κομμένους

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Λάμια με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ν’ ανακοινώνει την αποστολή η οποία έκρυβε και κάποιες εκπλήξεις. Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σ’ αυτό που θα διεξαχθεί την Κυριακή (15/10) στο γήπεδο της Τούμπας με αντίπαλο την Λαμία, ο τεχνικός τoυ ΠΑΟΚ «πονοκεφαλιάζει» όταν είναι […]

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Λάμια με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ν’ ανακοινώνει την αποστολή η οποία έκρυβε και κάποιες εκπλήξεις.

Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σ’ αυτό που θα διεξαχθεί την Κυριακή (15/10) στο γήπεδο της Τούμπας με αντίπαλο την Λαμία, ο τεχνικός τoυ ΠΑΟΚ «πονοκεφαλιάζει» όταν είναι ν’ ανακοινώσει την αποστολή. Ο Λουτσέσκου που έχει να διαχειριστεί ένα πλούσιο και ακριβό ρόστερ, είναι αναγκασμένος ν’ αφήσει εκτός αποστολής παίκτες που μέχρι και πέρσι ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι. Εκτός αποστολής έμειναν για διαφορετικούς λόγους οι Κάμπος, Κάτσε, Βαρέλα και Τσίμιροτ. Ο πρώτος κρίθηκε ότι δεν είναι 100% έτοιμος, μετά τον τραυματισμό του, ενώ οι υπόλοιποι τρεις απουσίαζαν για μεγάλο διάστημα, λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες της χώρας τους. Οι 18 παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση της Κυριακής είναι οι εξής: Ρέι, Πασχαλάκης, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Σαμπράνο, Κάνιας, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός ,Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Μακ και Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ