Ο Χατσερίντι πιέζει την Ντιναμό για το «ναι» στον ΠΑΟΚ

Ο Χατσερίντι πιέζει την Ντιναμό για το «ναι» στον ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ουκρανία η πλευρά Χατσερίντι πιέζει τη διοίκηση της Ντιναμό Κιέβου να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Από τη στιγμή που ΠΑΟΚ και Γεβγέν Χατσερίντι τα έχουν βρει σε όλα γίνονται προσπάθειες να καμφθούν οι οικονομικές απαιτήσεις που εγείρει η Ντιναμό Κιέβου, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε ανοιχτεί γραμμή με τον Ιβάν Πιροζένκο, εκπρόσωπο του ομογενή αμυντικού, προσπαθώντας να βρουν την καλύτερη λύση. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ουκρανία ο ατζέντης του Χατσερίντι τις επόμενες ώρες θα έχει μια ακόμα συνάντηση με τους παράγοντες της Ντιναμό προκειμένου να πιέσει καταστάσεις και να τελειώσει η υπόθεση με θετικό πρόσημο για τον ΠΑΟΚ.

Ο Πιροζένκο θα ενημερώσει τους Ουκρανούς πως ακόμα και να μείνει ο πελάτης του μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα δεν σκοπεύει να συζητήσει μαζί τους για την ανανέωση του συμβολαίου του γιατί θέλει να πάει στον ΠΑΟΚ. Οι Ουκρανοί αναμένεται αύριο Κυριακή (28/10) να συζητήσουν το θέμα και να αποφασίσουν για το μέλλον του Χατσερίντι.

Στον Δικέφαλο θα περιμένουν μέχρι τη Δευτέρα (29/01) την απάντηση της ομάδας του Κιέβου και ελπίζουν πως θα είναι θετική. Αν απαντήσει και πάλι αρνητικά τότε όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, ΠΑΟΚ και Χατσερίντι θα υπογράψουν ένα προσύμφωνο συνεργασίας το οποίο θα «δένει» τον παίκτη με τους Θεσσαλονικείς από το καλοκαίρι και μετά.

Παράλληλα, όμως, ο Δικέφαλος θα αναγκαστεί να κινηθεί για άλλον παίκτη, κάτι που θα προκαλέσει κι άλλη καθυστέρηση στην απόκτηση του στόπερ που τόσο θέλει και έχει ζητήσει ο Λουτσέσκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ