ΑΕΚ : Με Βράνιες και 4-4-1-1 κόντρα στη Λαμία

ΑΕΚ : Με Βράνιες και 4-4-1-1 κόντρα στη Λαμία

Τα πλάνα του Χιμένεθ για το αποψινό παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ καλείται σήμερα να αφήσει στην άκρη τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και να επικεντρωθεί στο παιχνίδι με τη Λαμία, προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα. Σε ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για την Ένωση, η οποία δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες.

Ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε εκτός αποστολής τους Τσιγκρίνσκι και Κονέ προκειμένου να πάρουν ανάσες, ενώ δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Τσόσιτς αλλά και τον τιμωρημένο Αραούχο. Αντίθετα, επέστρεψε σε αποστολή ο Βράνιες, στον οποίο δόθηκε για τέταρτη φορά συγχωροχάρτι, μετά και το νέο πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε.

Μάλιστα, ο Βόσνιος αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει και στην ενδεκάδα, παίρνοντας θέση στο πλευρό του Λαμπρόπουλου στα μετόπισθεν. Από εκεί και πέρα κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Μπάρκας και στα άκρα της άμυνας οι Μπακάκης, Λόπες. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Σιμόες, Κονέ, στα άκρα οι Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας και ο Μασούντ θα αναλάβει τον ρόλο του οργανωτή, πίσω από τον Λιβάγια. Με τον Χιμένεθ να διατηρεί αυτό το 4-4-1-1 που είδαμε και στο Φάληρο, αλλάζοντας ωστόσο πολλά πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ