Ο Σαββίδης «απάντησε» στον Καραπαπά για την… κυβέρνηση!

Ο Σαββίδης «απάντησε» στον Καραπαπά για την… κυβέρνηση!

Ο Γιώργος Σαββίδης θέλησε να απαντήσει με ειρωνείες στον Κώστα Καραπαπά για όσα δήλωσε σχετικά με τη σχέση κυβέρνησης και ΠΑΟΚ.

Η συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή ο Κώστας Καραπαπάς, προκάλεσε την αντίδραση του γιου του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Ο Γιώργος Σαββίδης έκρινε ότι έπρεπε να απαντήσει στον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, ο οποίος είχε δηλώσει νωρίτερα ότι η Κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός επιθυμούν να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα.

Ο πρωτότοκος του Ιβάν, λοιπόν, χρησιμοποιώντας το αγαπημένο του instagram, θέλησε να ειρωνευτεί το στέλεχος του Ολυμπιακού, κάνοντας λόγο για ελοχίμ και νεφελίμ που επίσης θέλουν πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ, ενώ…. προειδοποίησε ότι στο ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός στην Τούμπα, ο κόσμος της ομάδας του «θα κρίνει τον πρωταθλητή». Οχι η ομάδα του…

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιούργου Σαββίδη στο Instagram: «Εκτός από την Κυβέρνηση… οι νεφελίμ και οι ελοχίμ θέλουν πρώτο τον ΠΑΟΚ… Τρία πουλάκια κάθονταν! 25/02 ο Λαός του ΠΑΟΚ θα κρίνει τον Πρωταθλητή…!
ΥΓ. Είμαι σίγουρος ότι έχεις ένα πορτραίτο του πατέρα μου στην κρεβατοκάμαρά σου, όπου προσεύχεσαι κάθε πρωί για αυτόν. Προσευχήσου καλύτερα!!! Ισως δεν προσεύχεσαι μόνο… Ποιος ξέρει… Ισως είναι ο ήρωάς σου ;)»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ