ΑΕΚ : Θέλει τον Αλεξάνταρ Τόνεφ της Κροτόνε (vid)

ΑΕΚ : Θέλει τον Αλεξάνταρ Τόνεφ της Κροτόνε (vid)

Την περίπτωση του 27χρονου Βούλγαρου μεσοεπιθετικού της Κροτόνε Αλεξάνταρ Τόνεφ εξετάζει η ΑΕΚ, σύμφωνα με το Sky Sports Italia. Δείτε εν δράσει τον υποψήφιο στόχο της Ένωσης.

Την περίπτωση του Αλεξάνταρ Τόνεφ που δεν υπολογίζεται από την Κροτόνε φέρεται να εξετάζει πολύ σοβαρά η ΑΕΚ, όπως αναφέρει το Sky Sports Italia. Σύμφωνα με το ιταλικό Μέσο, η Ένωση ενδιαφέρεται για τον 27χρονο Βούλγαρο μεσοεπιθετικό, με την Ελλάδα να παρουσιάζεται ως μια επιλογή για το μέλλον του διεθνή ποδοσφαιριστή που ψάχνει νέα «στέγη».

Γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου του 1990, ο Τόνεφ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και έφθασε το 2008 ως την πρώτη ομάδα. Μετά από μια τριετία, στην οποία μεσολάβησε και ένας δανεισμός στην Σλίβεν, ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός πωλήθηκε στην Λεχ Πόζναν.

Το 2013 η Άστον Βίλα εκταμίευσε 3.000.000 ευρώ και τον ενέταξε στο δυναμικό της, με τον υποψήφιο στόχο της Ένωσης να μένει ένα χρόνο στο Νησί (20 συμμετοχές, 0 γκολ) και να περνά ένα χρόνο στη Σέλτικ (13 συμμετοχές, 0 γκολ) υπό τη μορφή δανεισμού.

Το καλοκαίρι του 2015 οι Χωριάτες τον αποδέσμευσαν και ο Τόνεφ μετακόμισε στην Ιταλία, υπογράφοντας στη Φροσινόνε, ενώ ένα χρόνο αργότερα πήγε στην Κροτόνε, στην οποία αγωνίζεται μέχρι και σήμερα. Φέτος, μετρά 10 συμμετοχές (513 λεπτά συμμετοχής) και μια ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας μείνει εκτός αποστολής στα τελευταία δύο παιχνίδια.

Ο Τόνεφ εν δράσει

https://www.youtube.com/watch?v=Qt2dwBrDWF8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ