Αποκάλυψη : Νέο «όχι» Ολυμπιακού για Σεμέδο σε πρόταση 11.500.000 € της Μπενφίκα – Ζήτησε 20.000.000 €

Αποκάλυψη : Νέο «όχι» Ολυμπιακού για Σεμέδο σε πρόταση 11.500.000 € της Μπενφίκα – Ζήτησε 20.000.000 €

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χάσει τον Ρούμπεν Σεμέδο και το έδειξε με τη νέα άρνηση στη μεγάλη πρόταση της Μπενφίκα, αλλά και με την τιμή πώλησης που έθεσε.

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πουλήσει τον Ρούμπεν Σεμέδο. Και δεν θα το κάνει, εάν δεν προκύψει κάποια πρόταση που θα τον «αναγκάσει» να το κάνει. Μάλιστα, αυτό κατέστη σαφές με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο στην Μπενφίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, η πορτογαλική ομάδα επανήλθε την Τετάρτη με πρόταση ύψους 11.500.000 € συν μπόνους για να πείσει τους Ερυθρόλευκους να πουν το «ναι» για την παραχώρηση του Σεμέδο. Αλλά άκουσαν κάτι που δεν περίμεναν.

Κατ’ αρχάς ο Ολυμπιακός αρνήθηκε και τη νέα προσφορά της Μπενφίκα για τον Σεμέδο. Χωρίς να τη συζητήσει καν και χωρίς διαπραγμάτευση. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έθεσε και νέα δεδομένα αναφορικά με το πώς και με… πόσα θα σκεφτεί να δεχθεί να συζητήσει την παραχώρηση του βασικού του κεντρικού αμυντικού.

Συγκεκριμένα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι, μετά την πρόκρισή τους στους ομίλους του Champions League, αλλά και την πώληση του Ρούμπεν Ντίας από την Μπενφίκα στη Μάντσεστερ Σίτι, έναντι 53 εκατ. ευρώ (συν τον Οταμέντι), άλλαξαν τις απαιτήσεις τους. Σχεδόν τις διπλασίασαν.

Όπως επιβεβαιώνεται από πηγές στην Πορτογαλία, λοιπόν, η απάντηση του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Μπενφίκα ήταν σαφής: Μόνο με ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 20.000.000 € θα δεχθεί να παραχωρήσει τον Σεμέδο. Ένα ποσό που δεν είναι προς διαπραγμάτευση αυτή τη στιγμή. Και το οποίο δείχνει τη σφοδρή επιθυμία του συλλόγου και του μεγαλομετόχου του να μην φύγει ο ποδοσφαιριστής, εκτός εάν προκύψει μια προσφορά που απλά δεν γίνεται να αρνηθεί.

Ο Ολυμπιακός δείχνει με τις απαιτήσεις του πως δεν αστειεύεται. Και πως δεν έχει καμία διάθεση να αφήσει βασικούς του ποδοσφαιριστές να φύγουν. Κάτι που αποτελεί μεγάλη ανακούφιση και ικανοποίηση για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο οποίος δεν είναι μυστικό ότι αυτό είχε ζητήσει πρωτίστως.

Βεβαίως, επειδή η μεταγραφική αγορά είναι ορθάνοιχτη και τις τελευταίες τέσσερις ημέρες αναμένεται να υπάρξει μεταγραφικό τσουνάμι σε όλη την Ευρώπη, κανείς δεν μπορεί να προκαταβάλει τι μέλλει γενέσθαι. Αλλά το σίγουρο είναι πως για να πουλήσει ο Ολυμπιακός κάποιον από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές, θα τα κάνει μόνο με προσφορά που θα αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επίσης, σε ό,τι αφορά στον Σεμέδο, είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Και σε αυτή τη βάση έγινε η κουβέντα με τον εκπρόσωπό του. Κουβέντα που θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, έως ότου βρεθεί οριστική συμφωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ