Απόλλων Σμύρνης : «Καμπανάκι» σε Ανιέτε

Απόλλων Σμύρνης : «Καμπανάκι» σε Ανιέτε

Ο Γιώργος Παράσχος δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Ανιέτε στο παιχνίδι του Απόλλωνα με τον ΠΑΟΚ, καθώς δεν βλέπει αυτά που θέλει από τον Ισπανό και αμφιβάλλει για το αν μπορεί να προσφέρει.

Ο Αντόνιο Ανιέτε δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Γιώργο Παράσχο στο παιχνίδι του Απόλλωνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, αν και είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ομάδα.

Αυτή η επιλογή του Γιώργου Παράσχου έχει εξήγηση, καθώς ο Έλληνας τεχνικός δεν βλέπει όσα θέλει από τον Ισπανό ποδοσφαιριστή και έχει αμφιβολίες για το κατά πόσο μπορεί να προσφέρει. Δεν μπορούμε άλλωστε να ξεχνάμε πως ο Ανιέτε αποκτήθηκε για να είναι ο ηγέτης της Ελαφράς Ταξιαρχίας, αλλά οι εμφανίσεις του δεν δικαιώνουν τις μέχρι τώρα προσδοκίες.

Ίσως να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες με το θέμα του Ανιέτε, ο οποίος αναμένεται να πάρει μια ακόμη ευκαιρία από τον Παράσχο, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω έχει ήδη ζητήσει από την διοίκηση του Απόλλωνα τη μεταγραφή επιθετικού, καθώς δεν εμπιστεύεται τους Καστιγιέχος και Ελμπάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ