Καραπαπάς: «Κωμικό να μιλάει για κλάψα η ομάδα-συνώνυμο της Μάρθας Βούρτση»

Καραπαπάς: «Κωμικό να μιλάει για κλάψα η ομάδα-συνώνυμο της Μάρθας Βούρτση»

Αντεπίθεση από τον Κώστα Καραπαπά στη διαρροή της ΑΕΚ, με αιχμές για «απεσταλμένους» και ειρωνείες για τους κιτρινόμαυρους.

Ο Ολυμπιακός, που πρώτος πήρε θέση για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο πρώτο ντέρμπι Κυπέλλου, δεν άφησε αναπάντητη τη διαρροή της ΑΕΚ περί «κλάψας» του Ολυμπιακού. Με τον Κώστα Καραπαπά να ανταπαντά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, λοιπόν, χαρακτηρίζει «συνώνυμο της Μάρθα Βούρτση» την ΑΕΚ, ενώ παράλληλα αποκαλεί τις διαρροές της ΑΕΚ «γραφικές» και «επιπέδου κουτσαβακίου».

Επίσης, ο Κ. Καραπαπάς επισημαίνει ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν θα τσιμπήσει από την προσπάθεια της ΑΕΚ να πυροδοτήσει την ατμόσφαιρα, σημειώνοντας ότι το Καραϊσκάκη θα είναι «όπως το φοβάστε», και δεν θα δώσει αφορμή στους «απεσταλμένους»!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά αναφέρει τα εξής:

«Το να μιλάει για «κλάψα» η ομάδα που είναι συνώνυμο της Μάρθας Βούρτση είναι κωμικό. Το να μιλάει για πέναλτι-μαϊμού η ομάδα που πήρε πέναλτι από τον Βάτσιο σχεδόν στο… κέντρο του γηπέδου είναι τραγικό. Αντί λοιπόν για γραφικές διαρροές επιπέδου «κουτσαβακίου» δείτε τι σας γράφει ο κόσμος σας, για την ομάδα σας και τον Μελισσανίδη. Διότι έχουν αντιληφθεί την πραγματικότητα. Ότι αν δεν ήταν οι διαιτητές και ο… ΟΠΑΠ, θα αγωνιζόσασταν για τη 10η θέση στο πρωτάθλημα με το υλικό που έχετε. Όσο και αν προσπαθήσετε να πυροδοτήσετε την ατμόσφαιρα, ο κόσμος μας δεν θα τσιμπήσει. Το Καραϊσκάκη θα είναι όπως το φοβάστε, αλλά δεν θα δώσει την παραμικρή αφορμή στους «απεσταλμένους» για να τιμωρηθεί η ομάδα μας!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ