Λάδι ο Σκουλάς

Λάδι ο Σκουλάς

Θα ήμουν σωστός Παράγκας αν δεν ήξερα τι έγινε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα Λάρισα-ΑΕΚ; Αφιερωμένα στους φίλους του to10.gr .

Την «πάτησε» η ΑΕΚ στη Λάρισα. Με Στυλιαρά, με Βάτσιο και με άλλους, «δικούς» της ρέφερι, θα είχε στήσει την μπάλα στην άσπρη βούλα στο 73ο λεπτό. Όταν ζήτησε πέναλτι ο Λιβάια. Όμως ο Σκουλάς για αυτό τον λόγο ακριβώς ορίστηκε. Για να μην της δώσει τίποτα. Και κλάμα μετά ο δικέφαλος του Νότου. Χαρές και πανηγύρια αυτός του Βορρά που …κέρδισε σε αυτή την στροφή.

Ώρα για αποκαλύψεις. Ο Φλώτσιος, ο παρατηρητής διαιτησίας στον κάμπο, δεν είδε να έγινε πέναλτι στον Κροάτη. Διασταυρωμένο. Δεν στέλνει για τιμωρία τον Σκουλά. Αυτό, για να μην έχουν αγωνία οι «κιτρινόμαυροι». Και αρκετοί άλλοι εντός και εκτός της ΚΕΔ. Ο διαιτητής από την Θεσσαλία θα πάρει καλό βαθμό.

«Ευτυχώς που δεν είχατε δύσκολες φάσεις μέσα στις περιοχές» είπε ο Φλώτσιος στον Σκουλά, στον Κομίνη και στους βοηθούς. Συμφώνησαν ανακουφισμένοι οι ρέφερι. «Όλα καλά» πρόσθεσε. Πριν κλείσει την πόρτα πίσω του, είπε στον Ποντίκη ότι έκανε λάθος στο 64. Όταν σταμάτησε με οφσάϊντ τον Λιβάια. Αυτό θεώρησε ότι ήταν το μοναδικό λάθος που έγινε σε όλο το ματς.

Λάθος, για το οποίο ο Βασιλάκης διαμαρτυρήθηκε στον βοηθό από την Πρέβεζα μετά την λήξη. Δεν θέλω να σας πω τι συζήτησαν. Είναι προσωπικά. Στη συνέχεια ο Δημητριάδης έδωσε συγχαρητήρια στον διαιτητή για την απόδοση του.

Μην τρώτε τα παραμύθια περί οργής για τη διαιτησία. Αυτά είναι για τους οπαδούς. Για να δικαιολογηθεί το κακό αποτέλεσμα. Ο μισθός.

Τα ίδια κάνουν όλοι, όχι μόνο στην ΑΕΚ. Διαφέρουν όσα λένε στους διαιτητές από εκείνα που διαρρέουν αργότερα στους δημοσιογράφους.

Για τον Στυλιαρά σας τα είπα. Για τον Σκουλά το ίδιο. Τι άλλο να κάνω. Η Ένωση δεν θα μείνει άπραγη μετά το κάζο στην Λάρισα. Θα δώσει την μάχη της. Με μεγαλύτερη πλέον λύσσα. Θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος. Κάποιος δεν το είπε αυτό πριν από λίγες μέρες;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ