ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 2-2

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 2-2

Απίστευτο ματς στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ και τον Ατρόμητο να αναδυκνείονται ισόπαλοι 2-2, σε ένα τρελό μετά το 70' κυρίως παιχνίδι.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ατρόμητος πρόσφεραν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του πρωταθλήματος, το οποίο όμως δεν είχε νικητή, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Τα όσα έγιναν όμως στους Ζωσιμάδες θα μπορούσαν να αποτελέσουν σενάριο για ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε, δέχθηκε δύο γκολ από τον ΠΑΣ (87’ και 89’) και τελικά ισοφάρισε στο 92’, σε μια φάση που ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Γιαννίκογλου, έκανε απίστευτη γκέλα. Και τι δεν είχε η ματσάρα στα Γιάννινα. Καλό ρυθμό, ένταση, δοκάρια, απίστευτη εξέλιξη και φυσικά τέσσερα γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης. Ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε το παιχνίδι δίνει τον τίτλο του αγώνα της χρονιάς (μέχρι στιγμής) στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα δοκάρια στο ξεκίνημα

Ο ΠΑΣ είχε καλύτερη εικόνα, καλύτερα πατήματα στα πρώτα 25 λεπτά του ματς. Μπήκε δυνατά θέλοντας να αιφνιδιάσει τον Ατρόμητο, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι στην φάση του 21’ όταν ο Κόντε εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Γιαννιώτη.

Η συγκεκριμένη φάση λειτούργησε ως «ξυπνητήρι» για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Ατρόμητος είχε «απαντήσεις» στο διάστημα 25’-45’. Η ομάδα του Περιστερίου κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, έβγαλε κόντρες και μάλιστα είχε και αυτή δοκάρι. Ο Ντάουντα βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι της εστίας του ΠΑΣ.

Προηγήθηκε ο Ατρόμητος

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και στο δεύτερο μέρος και μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με το πέναλτι του Ντάουντα στο 71’ και μάλιστα είχαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα γκολ. Δεν τις εκμεταλλεύτηκαν όμως και στο τέλος έγινε το έλα να δεις.

Τα δυο γκολ του ΠΑΣ

Στο ποδόσφαιρο όμως κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως η καλύτερη ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει. Αυτό ακριβώς έγινε και στα Γιάννινα, καθώς ο Ατρόμητος δεν πήρε τελικά τη νίκη. Ο ΠΑΣ ισοφάρισε αρχικά με τον Κόντε στο 87’ και δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Μπετρά.

Τεράστια γκέλα του Γιαννίκογλου

Ο Ατρόμητος όμως δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια και κατάφερε να ισοφαρίσει. Με έναν απίστευτο μάλιστα τρόπο, λόγω του ακατανόητου λάθους του γκολκίπερ του ΠΑΣ, Γιαννίκογλου. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, προσπάθησε να μπλοκάρει την μπάλα πριν αυτή περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου. Η μπάλα του έφυγε από τα χέρια, ο Μπουσούλατζιτς έκανε την πάσα στον Καρασαλίδη και ο τελευταίος έκανε το 2-2 στις καθυστερήσεις. Ήταν μια ματσάρα απ’ αυτές που λες να μην τελειώσουν ποτέ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-2

Κίτρινες Κάρτες: 28’ Βιδάλ, 68’ Γιάκος – 42΄Σάκιτς, 56’ Χατζηισαΐας.
Διαιτητής: Α. Διαμαντόπουλος
Γκολ: 87’ Κόντε, 89’ Μπετρά – 71’ Ντάουντα (πεν.), 92’ Καρασαλίδης.

Το κλειδί: Ο τρόπος με τον οποίο επέμεινε ο ΠΑΣ για να προηγηθεί στο φινάλε αλλά και η επιμονή του Ατρόμητου να μην χάσει. Το αξίζουν και οι δύο.

10άρι: Ο Μπουσούλατζιτς έκανε μεγάλο ματς για τον Ατρόμητο. Εξαιρετική εμφάνιση από τον μέσο της ομάδας του Περιστερίου, καθώς κέρδισε το πέναλτι και έκανε την ασίστ για το 2-2.

Στον πάγκο: Ο Γιαννίκογλου είχε κάνει πολλές καλές αποκρούσεις αλλά έκανε την μεγάλη γκέλα στις καθυστερήσεις, προσφέροντας την ισοφάριση στην ομάδα του Περιστερίου.

Γιατί κόουτς: Εδώ το ερώτημα πάει και στους δύο προπονητές. Γιατί δεν κατάφερε να κερδίσει ο Ατρόμητος ή ο ΠΑΣ ενώ έφτασαν τόσο κοντά στη νίκη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Λίλα (63’ Χαλκιαδάκης), Μανθάτης (54’ Σολτάνι), Γιάκος, Βιδάλ (79’ Μπετρά), Κόντε

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης,  Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Ούμπιντες (82’ Καρασαλίδης), Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Ντάουντα (81’ Βασιλείου)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ