«Δεν είναι προς παραχώρηση ο Ελ Καντουρί»

«Δεν είναι προς παραχώρηση ο Ελ Καντουρί»

Ο ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε στην Κροτόνε και σε ομάδες του Σαμπιονά που έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του πως ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν παραχωρείται.

Πριν από λίγες ημέρες είχατε ενημερωθεί από to10.gr για την άρνηση του ΠΑΟΚ να συζητήσει με την Κροτόνε το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Ομάρ Ελ Καντουρί στον ιταλικό σύλλογο. Απόφαση του Δικεφάλου που δεν αφορά μόνο τη συμπαθή ομάδα της Καλαβρίας, αλλά αποτελεί ξεκάθαρη θέση της ΠΑΕ, αναφορικά με το μέλλον του Μαροκινού μέσου.

Ο Ελ Καντουρί δεν είναι προς πώληση από τους Θεσσαλονικείς και όπως τονίζει το ιταλικό tuttomercatoweb.com, ο ΠΑΟΚ επανέλαβε τη θέση του για τον 27χρονο μέσο και σε συλλόγους του Σαμπιονά που έκαναν κρούση για τον ποδοσφαιριστή. Καθώς υπάρχει σαφής απόφαση να παραμείνει στο ρόστερ τουλάχιστον έως το τέλος της χρονιάς. Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να θεωρεί κομβική την παρουσία του για τη διεκδίκηση του τίτλου από τον Δικέφαλο.

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να υπενθυμίσουμε ότι μετά από απουσία σχεδόν δύο μηνών ο Ελ Καντουρί είναι και πάλι έτοιμος για δράση. Ο Μαροκινός χαφ ξεπέρασε τη βαριάς μορφής θλάση που είχε υποστεί στο παιχνίδι με την Ξάνθη (02/12/2017) και για αυτόν τον λόγο συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ