Παναθηναϊκός : Φεύγει για Βραζιλία ο Μολέδο, 200.000 ευρώ δίνει η Ιντερνασιονάλ

Παναθηναϊκός : Φεύγει για Βραζιλία ο Μολέδο, 200.000 ευρώ δίνει η Ιντερνασιονάλ

Εισιτήρια για Βραζιλία έβγαλε ο Ροντρίγκο Μολέδο, που αναχωρεί σήμερα. Πρόταση περίπου 200.000 ευρώ από την Ιντερνασιονάλ στον Παναθηναϊκό.

Ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία του από το ξεκίνημα του… story. Να επιστρέψει στη χώρα του και στην αγαπημένη του Ιντερνασιονάλ. Ο λόγος για τον Ροντρίγκο Μολέδο, ο οποίος αρνήθηκε να πάει στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και ήταν ξεκάθαρος για την ομάδα στην οποία θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Βραζιλιάνος φέρεται έτοιμος να ανέβει στο αεροπλάνο για να μεταβεί στην Βραζιλία και να ενσωματωθεί στην Ιντερνασιονάλ, η οποία είναι σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για την αγορά του ποδοσφαιριστή από τώρα. Παρόλα αυτά η πλευρά του παίκτη διαψεύδει πως θα αναχωρήσει σήμερα για τη χώρα του καφέ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Βραζιλιάνοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν ένα ποσό που θα φτάνει περίπου στις 200.00 ευρώ ως αποζημίωση στον Παναθηναϊκό, χρήματα φυσικά πολύ λιγότερα απ’ αυτά που έδινε ο ΠΑΟΚ για τον παίκτη.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, παρά να δεχτεί, αφού υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να χάσει τον ποδοσφαιριστή χωρίς το παραμικρό αντίτιμο.

Βεβαίως, με σιγουριά δεν μπορούμε να πούμε το παραμικρό, αφού η Ιντερνασιονάλ… έταζε χρήματα και την προηγούμενη φορά και όταν άνθρωπος της ομάδας ήρθε στην Ελλάδα ανακοίνωσε στον Παναθηναϊκό πως προσφέρουν μόνο έμψυχα ανταλλάγματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ