Γ. Σαββίδης : «Θα δούμε ποιος θα γελάσει στο τέλος»

Γ. Σαββίδης : «Θα δούμε ποιος θα γελάσει στο τέλος»

Ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε σε φίλο του ΠΑΟΚ στο Instagram σχετικά με το ναυάγιο της μεταγραφής του Ροντρίγκο Μολέδο, αλλά και του γενικότερου σχεδιασμού του δικεφάλου του βορρά.

Ο Γιώργος Σαββίδης δεν άφησε αναπάντητη ερώτηση φίλου του ΠΑΟΚ σχετικά με τον Ροντρίγκο Μολέδο, αλλά και την μεταγραφική πολιτική του δικεφάλου σε φωτογραφία στο Instagram.

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη ήταν ξεκάθαρος στην απάντησή του προς εκείνον, ενώ αναφέρθηκε και στον Λούμπος Μίχελ τονίζοντας πως δεν έκανε λάθος στις διαπραγματεύσεις με τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

«Θα δούμε ποιος θα γελάσει στο τέλος. Επειδή ξέρω πώς ξεκίνησε όλο αυτό, ξέρω πως δεν είναι λάθος του Λούμπος και ξέρω ποιος μπήκε και ποιος τον βοήθησε να μπει στις διαπραγματεύσεις. Ξέρω επίσης ότι ο Μολέδο ήταν εκτός προγράμματος και το ποιος ήταν στο πρόγραμμα θα το μάθετε πολύ σύντομα».

Το καυστικό σχόλιο ενός «ακόλουθου» του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram και το οποίο οδήγησε το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ στο να απαντήσει με το παραπάνω μήνυμα ανέφερε: «Δίνετε αφορμή σε όλη την Ελλάδα να μας δουλεύει και να γελάει μαζί μας. Αυτό! Μηδέν προγραμματισμός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ