Ολυμπιακός : Στέλνουν τον Βίλοτιτς στο λιμάνι, οι Σέρβοι

Ολυμπιακός : Στέλνουν τον Βίλοτιτς στο λιμάνι, οι Σέρβοι

Δημοσίευμα της Σερβικής Blic υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά στον 31άχρονο στόπερ, Μίλαν Βίλοτιτς. Ο αρχηγός της Γκρασχόπερς ήταν «στόχος» και το 2013

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού ο Ολυμπιακός, έπειτα από επιθυμία του Όσκαρ Γκαρθία, λέει το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών. Και αν οι Σέρβοι έχουν δίκιο επικαλούμενοι τις δικές τους πληροφορίες; Τότε ίσως να έχει ήδη εντοπιστεί ο εκλεκτός. Ο ποδοσφαιριστής που όπως φαίνεται μπαίνει για τα καλά στην κουβέντα για τους Πειραιώτες.
Ο λόγος για τον Μίλαν Βίλοτιτς που σίγουρα κάτι θα θυμίζει στους φίλους των πρωταθλητών. Πόσο μάλλον στους λίγο μεγαλύτερους, μιας και ο 31άχρονος έχει βρεθεί στο στόχαστρο και στο παρελθόν. Και το καλοκαίρι του 2010 όταν ακόμη αγωνίζονταν στον Ερυθρό Αστέρα και μετά το 2013 όταν μετακόμισε στην Ελβετία μετακόμισε στη Γκρασχόπερς.

Ο Βίλοτιτς είναι στην τελευταία σεζόν συμβολαίου με τους Ελβετούς και η Blic υποστηρίζει στο ρεπορτάζ της, πως «Η Σέρβικη παροικία του Ολυμπιακού θα μεγαλώσει σύντομα μιας και οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε τελικές διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Μίλαν Βίλοτιτς. Ο έμπειρος στόπερ που έκανε καριέρα στην Ελβετία θα προστεθεί στη λίστα του Ολυμπιακού πλάι στον Ούρος Τζούρτζεβιτς, τον Σάσα Ζντιέλαρ και τον Γιάγκος Βούκοβιτς» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Σέρβοι.

https://www.youtube.com/watch?v=R3M16Qua8ws

Αν ισχύει; Προφανώς δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε. Ο τρόπος πάντως που έχει γραφτεί το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δίνει την αίσθηση πως πρόκειται για κάτι πολύ προχωρημένο. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή είναι ο Μίλαν Τσάλασαν. Το όνομα του Βίλοτιτς θα το βρει κάποιος σε… μεταγραφικές αναζητήσεις του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2013.  Αν όντως ισχύει; Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να συναντηθεί στον Πειραιά με τον Γιάγκος Βούκοβιτς μιας και ο Σέρβος είναι ο πιο… αδύναμος κρίκος σε αυτή τη συγκυρία. Αν φύγει κάποιος στόπερ τώρα, λογικά θα είναι ο συγκεκριμένος για τον οποίο πάντα ενδιαφέρεται σοβαρά η Μάλαγα του (τεχνικού διευθυντή) Μάριο Ουσίγιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ