Ρομπέρτο Μαρτίνεθ : «Ο Μιραλάς γύρισε σπίτι του»

Ρομπέρτο Μαρτίνεθ : «Ο Μιραλάς γύρισε σπίτι του»

Ο προπονητής της Εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη εξέλιξη θα βοηθήσει τον διεθνή άσο και σε ότι αφορά την παρουσία του στην Εθνική Βελγίου.

Η μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό δημιούργησε αίσθηση και στην πατρίδα του διεθνούς άσου, το Βέλγιο. Δεν είναι μάλιστα τυχαίο πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Μιραλάς στους ερυθρόλευκους, αναφέροντας χαρακτηριστικά.

«Ο Μιραλάς είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την Εθνική ομάδα του Βελγίου. Ήταν αναγκαίο για τον ίδιο αλλά και για την Εθνική να πάει σε μια ομάδα που θα του δώσει ευκαιρίες. Αυτό γιατί είναι αναγκαίο να βρίσκεται στην 23άδα που θα πάει στο Μουντιάλ. Ο Κέβιν επέλεξε μια ομάδα στην οποία είχε αγωνιστεί για μεγάλο διάστημα. Νομίζω ότι ο Κέβιν επέστρεψε στο σπίτι του, αυτή είναι η αίσθηση που μου έχει δημιουργηθεί. Είναι επίσης σημαντικό για τον Μιραλάς, ότι στον Ολυμπιακό υπάρχουν κι άλλοι Βέλγοι παίκτες».

Δεν χωρά αμφιβολία πως οι δηλώσεις που έκανε ο Μαρτίνεθ δείχνουν ότι ο προπονητής της Εθνικής Βελγίου υπολογίζει τον Μιραλάς για την αποστολή που θα ταξιδέψει το καλοκαίρι στη Ρωσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ