Μελισσανίδης σε Βράνιες : «Θα μείνεις εδώ»

Μελισσανίδης σε Βράνιες : «Θα μείνεις εδώ»

Απευθείας επαφή με τον Ογκνιέν Βράνιες είχε σήμερα (17/1) το απόγεμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ξεκαθαρίζοντάς του πως τη δεδομένη στιγμή, η ομάδα δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να τον πουλήσει!

Απευθείας επαφή με τον Ογκνιέν Βράνιες είχε σήμερα το απόγεμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ να επικοινωνεί με τον βόσνιο αμυντικό, ξεκαθαρίζοντάς του πως τη δεδομένη στιγμή, η ομάδα δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να τον πουλήσει!

Ο Μελισσανίδης μετέφερε προς τον Βράνιες την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων της ομάδας και προσωπικά του ίδιου για τον τρόπο που ο Βράνιες επέλεξε να πιέσει για την μετακίνησή του στην Άντερλεχτ, τονίζοντας προς τον Βόσνιο αμυντικό, πως κάτι τέτοιο, δεν πρόκειται να συμβεί τώρα.

Τελειώνοντας όπως φαίνεται μια και καλή την υπόθεση, αφού ενημέρωσε τον Βράνιες πως από αύριο θα πρέπει να δώσει κανονικά το παρών στα Σπάτα, περιμένοντας παράλληλα την τιμωρία που θα του επιβληθεί βάσει του εσωτερικού κανονισμού.

«Δεν πρόκειται να σε πουλήσουμε τη δεδομένη στιγμή. Ακόμα κι αν έρθει νέα πρόταση από την Άντερλεχτ, δεν θα την αποδεχθούμε. Θα συνεχίσεις εδώ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Μελισσανίδης στον Βράνιες, κάνοντας παράλληλα ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ανεχτεί τέτοιου είδους αντιδράσεις.

Από την πλευρά του ο Βράνιες φαίνεται πως παρουσιάστηκε με διάθεση να… μαζέψει το όλο γεγονός, χωρίς πάντως να κρύψει την επιθυμία του για μετακίνηση στην Άντερλεχτ. Κάτι, που μετά και την εν λόγω εξέλιξη, δεν μοιάζει πάντως πιθανό να συμβεί. Τουλάχιστον στην συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ