Παιχνίδια από Μολέδο, που ισχυρίζεται πως θέλει να γυρίσει στη Βραζιλία άμεσα

Παιχνίδια από Μολέδο, που ισχυρίζεται πως θέλει να γυρίσει στη Βραζιλία άμεσα

Τα πάνω κάτω και πάλι φέρνει ο Ροντρίγκο Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος μετέφερε μέσω του ατζέντη του πως άλλαξε γνώμη και δεν θέλει να πάει στον ΠΑΟΚ, αλλά στην Ιντερνασιονάλ και μάλιστα από τώρα...

Απίθανα πράγματα από τον Ροντρίγκο Μολέδο, που… χορεύει όπως εκείνος θέλει ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και συνεχίζει το «κρυφτούλι». Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ενώ χθες έλεγε πως θα πάει στον ΠΑΟΚ και μάλιστα φερόταν απολύτως ικανοποιημένος με όσα του πρόσφερε ο δικέφαλος του Βορά, ξαφνικά έφερε τα πάνω κάτω.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ατζέντης του παίκτη στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ο Μολέδο αισθάνεται πιεσμένος από την όλη κατάσταση και η επιθυμία του είναι να επιστρέψει στη Βραζιλία και την Ιντερνασιονάλ από τώρα και να μην περιμένει το καλοκαίρι.

Μάλιστα, φέρεται να έχει μεταφέρει πως δεν πρόκειται να συζητήσει με κανέναν άλλον, ούτε με τον ΠΑΟΚ, ούτε με άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα και η μοναδική του επιθυμία είναι να επιστρέψει στην Ιντερνασιονάλ άμεσα.

Κάτι, φυσικά, που αφήνει στα… κρύα του λουτρού τον ΠΑΟΚ, όπως και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα χάσει τον ποδοσφαιριστή χωρίς οικονομικό αντίτιμο. Όλα αυτά, βεβαίως, μόνο στην περίπτωση που ο Μολέδο επιμείνει στην τελευταία του άποψη, η οποία είναι πως θέλει να πάει στην Ιντερνασιονάλ.

Διότι ο Βραζιλιάνος δεν είναι και ο πιο σταθερός χαρακτήρας και δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο να αλλάξει ξανά γνώμη ακόμα και στην επόμενη ώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ