ΑΕΚ : Στην Αθήνα ο Βράνιες

ΑΕΚ : Στην Αθήνα ο Βράνιες

Ο Βόσνιος στόπερ είναι στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να έχει δώσει κάποια εξήγηση για την απουσία του από την προπόνηση

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ογκνιέν Βράνιες, που έχει έρθει τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, μετά την αδικαιολόγητη απουσία του από την προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Βόσνιος στόπερ είναι στην Ελλάδα, χωρίς ακόμα να είναι σαφές αν επέστρεψε από κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Αφού δεν έχει ξεκαθαριστεί προς την πλευρά της ΑΕΚ ούτε το αν βρέθηκε εκτός Ελλάδας από χθες, αλλά ούτε και ο λόγος που απουσίασε από την πρωινή προπόνηση.

Η παρουσία του Βράνιες πάντως στην Ελλάδα είναι ξεκάθαρο πως φέρνει σε πρώτο πλάνο τις εξελίξεις γύρω από το μέλλον του. Αφού είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν επαφές μεταξύ της ΑΕΚ και της πλευράς του, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις, να παρθούν αποφάσεις και να φανεί το πώς τελικά θα κλείσει αυτή η υπόθεση. Που ακόμα παραμένει ανοικτή, μιας και ακόμα δεν έχει δοθεί από την πλευρά του ούτε καν κάποια δικαιολογία, αναφορικά με την συμπεριφορά του και την απουσία του από το προγραμματισμένο ραντεβού στα Σπάτα.

Το βέβαιο είναι πως το κλίμα για τον Βόσνιο στόπερ είναι κάτι παραπάνω από βαρύ. Γι’ αυτό και η πιθανότητα της… μεταμέλειας και της συγχώρεσης, δείχνει μάλλον απίθανη. Κάτι που προκύπτει και από τη στάση του παίκτη, που σε πρώτη φάση δεν δείχνει προς αυτή την κατεύθυνση. Ως εκ τούτου, μένει να φανεί το πώς θα χειριστεί την υπόθεση η ΑΕΚ, πάντα σε συνάρτηση και με το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ. Η οποία όπως διαβάσατε νωρίτερα και από to10.gr, αναμένεται να επανέλθει για την απόκτηση του 28χρονου αμυντικού, καταθέτοντας νέα, βελτιωμένη προσφορά προς τους Κιτρινόμαυρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ