Ολυμπιακός : «Να τηρηθεί ο νόμος στις ξεκάθαρες παραβάσεις»

Ολυμπιακός : «Να τηρηθεί ο νόμος στις ξεκάθαρες παραβάσεις»

Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού μετέφεραν στον Υφυπουργό Αθλητισμού την έντονη δυσαρέσκεια των φιλάθλων της ομάδας του Πειραιά, για την διαφορετική αντιμετώπιση και ζήτησαν την τήρηση του νόμου στις περιπτώσεις των ξεκάθαρων παραβάσεων.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις θέσεις του, αναφορικά με το θέμα της μετακίνησης οπαδών, στη συνάντηση που έγινε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και οι εκπρόσωποι των ερυθρόλευκων, μετέφεραν την έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου του Ολυμπιακού για την διαφορετική αντιμετώπιση άλλων ομάδων.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης και οι αντιπρόεδροι, Μιχάλης Κουντούρης και Βαγγέλης Μπαταγιάννης, ζήτησαν το λόγο που δεν έχει τηρηθεί ο νόμος, όταν υπάρχουν ξεκάθαρες παραβάσεις.

Οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδος αναφέρθηκαν μάλιστα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις οργανωμένων μετακινήσεων, που έγιναν υπό την ανοχή της πολιτείας.

Οι εκπρόσωποι της Πολιτείας δεσμεύτηκαν από την πλευρά τους, ότι θα υπάρξουν τιμωρίες όσων παρανόμησαν και πως αν υποτροπιάσουν μέσα στη σεζόν που διανύουμε, θα τιμωρηθούν πιο αυστηρά.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, ζήτησαν ένα ξεκάθαρο νομικό πλαίσιο για τη νέα χρονιά που θα περιλαμβάνει και τις μετακινήσεις των οπαδών αλλά και τη λειτουργία των συνδέσμων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ