Πέλκας : «Θέλω το νταμπλ σαν τρελός»

Πέλκας : «Θέλω το νταμπλ σαν τρελός»

Ο Δημήτρης Πέλκας εξέφρασε την έντονη επιθυμία του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, απαντώντας σε ερωτήσεις φιλάθλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Τα βραβεία του καλύτερου παίκτη και του καλύτερου «ασπρόμαυρου» γκολ για τον μήνα Δεκέμβρη, παρέλαβε ο Δημήτρης Πέλκας, απαντώντας σε ερωτήσεις των φιλάθλων μέσω twitter. Ο Γιαννιτσιώτης μεσοεπιθετικός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του κοινού και εξέφρασε άλλη μια φορά την… τρελή θέληση του, για να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ φέτος το νταμπλ. Μερικές από τις απαντήσεις του Πέλκα στις ερωτήσεις των φιλάθλων του Δικεφάλου και όχι μόνο:

-Θυμάσαι τι σου είχε συμβεί στις 02.08.2012 και 09.08.2012;

«Ήταν δυο εκπληκτικές στιγμές. Το ντεμπούτο μου με την πρώτη ομάδα στο Ισραήλ και το πρώτο μου γκολ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα».

-Πέλκα θέλουμε το νταμπλ…

«Κι εγώ το θέλω σαν τρελός».

-Πώς σχολιάζεις τη μεταγραφή του επίσης νεαρού Μαυροπάνου, στην Άρσεναλ; Επιθυμείς κάτι αντίστοιχο για τον εαυτό σου;

«Ήταν κάτι πολύ όμορφο, χαίρομαι πολύ που επιτέλους οι μεγάλες ομάδες κοιτάνε και το δικό μας πρωτάθλημα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης κι ελπίζω να έχει ανάλογη συνέχεια. Ποιος δεν θέλει να πάει σε μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη; Τώρα όμως μόνο ΠΑΟΚ».

-Το ότι είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ εκτός από παίκτης του, σου δίνει έξτρα κίνητρο ή σε αγχώνει για να δώσεις το κάτι παραπάνω;

«Παλιά με άγχωνε είναι η αλήθεια, αλλά τώρα έχω μάθει να το διαχειρίζομαι προς όφελος μου και να προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα που αγαπώ. Είναι κάτι πολύ όμορφο να προσφέρεις στην ομάδα που σε ανέδειξε και είσαι δεμένος συναισθηματικά μαζί της».

-Δεδομένου της αξιόλογης και ισορροπημένης εξέλιξης που έχεις τα τελευταία 2-3 χρόνια αλλά και της διάθεσης αυτοβελτίωσης που επιδεικνύεις , που πιστεύεις πως μπορείς να φτάσεις; Πόσο καλύτερος πιστεύεις πως μπορείς να γίνεις μέσα στο γήπεδο;

«Ο στόχος μου είναι να βελτιώνομαι συνεχώς και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η διαδικασία δεν σταματά ποτέ. Το που μπορεί να φτάσει είμαι κι εγώ περίεργος να το διαπιστώσω. Θα συνεχίσω πάντως, να προσπαθώ όλο και πιο πολύ στις προπονήσεις γιατί εκεί χτίζονται οι μεγάλοι παίκτες».

-Η καλύτερη στιγμή σου στο ποδόσφαιρο;

«Ομαδικά είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και ατομικά το γκολ μου με τη Βέροια στο πρώτο μου ματς ως αρχηγός του ΠΑΟΚ».

-Πώς ένιωσες όταν άκουσες πως ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο;

«Δεν είναι εύκολη κλήρωση, γιατί ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά δικός μας στόχος είναι η πρόκριση και θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να τον πετύχουμε».

-Σε ποιο από τα δυο είσαι καλύτερος; Στο EA SPORTS FIFA ή στο Football Manager;

«Στο FIFA δεν χάνω από κανένα και στο Manager είμαι ο καλύτερος προπονητής που έχει υπάρξει. Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω».

-Πρωταθλητής και αρχηγός του καλύτερου ΠΑΟΚ όλων των εποχών ή καριέρα σε καλή αλλά όχι πρωτοκλασάτη ομάδα ενός εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων;

«Νομίζω δεν είναι καν δίλημμα… ΠΑΟΚ».

-Πώς αισθάνεσαι όταν μπαίνεις στη γεμάτη Τούμπα;

«Είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε έναν ποδοσφαιριστή να παίζει σε μια τόσο καυτή έδρα για την ομάδα που αγάπα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ