Αμετανόητος Ζουράρις

Αμετανόητος Ζουράρις

Αμετανόητος ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Ζουράρις. Καμιά συγνώμη στον κόσμο του Ολυμπιακού από τον πρώην Υφυπουργό Παιδείας. Αντιθέτως έκανε νέες δηλώσεις για τους φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά. Απάντηση Καραπαπά στον Ζουράρι.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και πρώην Υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις παραμένει αμετανόητος παρά τα όσα προκάλεσαν οι υβριστικές του δηλώσεις εναντίον των οπαδών του Ολυμπιακού και του Άρη. Κι αυτό γιατί σήμερα το μεσημέρι έκανε νέες δηλώσεις για τους οπαδούς της ομάδας του Πειραιά, αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τους εκπροσώπους έξι ομάδων για το θέμα της μετακίνησης οπαδών.

Ο Ζουράρις βρέθηκε στον χώρο που έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Βασιλειάδης, καθώς το υφυπουργείο Αθλητισμού συστεγάζεται με το Υπουργείο Παιδείας. Μάλιστα ο υφυπουργός Αθλητισμού είπε χαρακτηριστικά στον βουλευτή των ΑΝΕΛ. «Κώστα πάμε για μπάλα, αλλά καλύτερα να μην πεις τίποτε γιατί πάλι εμένα θα κυνηγούν».

Ο πρώην Υφυπουργός Παιδείας δεν ζήτησε καμιά συγνώμη από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για τα υβριστικά σχόλια που έκανε εναντίον τους αλλά αναφέρθηκε και πάλι στους οπαδούς των πρωταθλητών Ελλάδος, λέγοντας. «Τους εύχομαι να αυξάνονται και να πληθύνονται ώστε να φτάσουν κάποια στιγμή τους οπαδούς του ΠΑΟΚ».

Καραπαπάς : «Έχει ανάγκη ψυχιάτρου»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε με μήνυμα στο facebook στα όσα είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, αναφέροντας χαρακτηριστικά.

«Ο Ζουράρις δήλωσε πριν λίγο σε δημοσιογράφους: «Τους εύχομαι να αυξάνονται και να πληθύνονται ώστε να φτάσουν κάποια στιγμή τους οπαδούς του ΠΑΟΚ». Μετά από αυτό, καλώ όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, να μην ξανασχοληθεί μ’ αυτόν τον άνθρωπο που προφανέστατα έχει ανάγκη ψυχιάτρου. Πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι και πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις να είμαστε ευαίσθητοι…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ