Τεννές : Εκατό – εκατό – Κατοστάρα – εκατό!

Τεννές : Εκατό – εκατό – Κατοστάρα – εκατό!

Η «μπίλια» των νικών έχει κολλήσει στο 99 και δεν λέει να κατοσταρίσει για τον Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος ψάχνει την 100ή του νίκη ως προπονητής στην Α' Εθνική από τις 29 Οκτωβρίου!

Θα έχετε βρεθεί σε γήπεδο μπάσκετ, με την αγαπημένη σας ομάδα να έχει φτάσεις στους 99 πόντους και η εξέδρα να φωνάζει: «Εκατό – εκατό – κατοστάρα – εακτό». Και να μην μπαίνει ποτέ…

Ε, λοιπόν, κάτι τέτοιο έχει πάθει ο Μπαμπης Τεννές. Στις 29 Οκτωβρίου, στον αγώνα της Λαμίας με τον Πλατανιά 2-0, είχε πανηγυρίσει την 99η νίκη του ως προπονητής της Α’ Εθνικής.

Από τότε πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες. Πέρασαν οχτώ αγωνιστικές. Θα πείτε, πέρασε από πάνω του ολόκληρη αλλαγή χρόνου. Αλλά η «κατοστάρα» δεν έχει έρθει. Η 100ή νίκη του, δηλαδή.

Όλο την περιμένει και όλο ξεφεύγει. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτούς τους οχτώ αγώνες πρωταθλήματος που ακολούθησαν με την Λαμία, η ομάδα του όχι μόνο δεν πήρε νίκη, αλλά δεν προηγήθηκε καν. Έχει πέντε ισοπαλίες, από τις οποίες καμιά φορά δεν βρέθηκε μπροστά στο σκορ, ώστε ο Έλληνας τεχνικός να κάνει το ρεκόρ. Και τρεις ήττες, στις οποίες δεν σκόραρε.

Πλέον, για τη νεοφώτιστη Λαμία ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον Αστέρα, την Κυριακή 21/3) στην έδρα της. Λέτε τώρα;

Οι οχτώ χαμένες ευκαιρίες του Μπάμπη Τεννέ:
Λεβαδειακός – Λαμία 0-0
Λαμία – Κέρκυρα 1-1
Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 1-1
Λαμία – Παναιτωλικός 2-2
ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-1
Λαμία – Λάρισα 0-2
Λαμία – Ξάνθη 0-1
Ολυμπιακός – Λαμία 2-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ