Δεν εμφανίστηκε στα Σπάτα ο Βράνιες!

Δεν εμφανίστηκε στα Σπάτα ο Βράνιες!

Τραβάει στα άκρα το σκοινί ο Βράνιες και δείχνει να απαιτεί μεταγραφή. Δεν πήγε στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ, πιέζει για την Αντερλεχτ.

Εξελίξεις και μάλιστα ραγδαίες φαίνεται να υπάρχουν στην υπόθεση του Ογκνιέν Βράνιες, αφού ο Βόσνιος στόπερ δεν έδωσε το παρών στην σημερινή προπόνηση της Ένωσης στα Σπάτα! Οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν ρεπό χθες, με τον Βράνιες μάλιστα να «ανεβάζει» στα social media μια φωτογραφία από μια πόλη του εξωτερικού. Πιθανότατα την Βιέννη. Την οποία ενδεχομένως να επισκέφθηκε στο κενό που υπήρχε στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί είχε προγραμματιστεί η επιστροφή της ΑΕΚ στις προπονήσεις, με τον Βράνιες να μην δίνει το παρών! Απουσιάζοντας από την προπόνηση, χωρίς να έχει λάβει κάποια ειδική άδεια από την Ένωση! Η πλευρά της οποίας χαρακτήρισε ως «αδικαιολόγητα απών» τον Βόσνιο στόπερ, που πλέον φαίνεται ξεκάθαρα να είναι με το… 1,5 πόδι εκτός ομάδας! Δείχνοντας με τη στάση του πως επιθυμεί να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, με προορισμό την Άντερλεχτ, που ήδη έχει κάνει μια πρώτη πρόταση για την απόκτησή του και ετοιμάζεται για δεύτερη. Ώστε να αποκτήσει τον παίκτη, που πλέον άνοιξε μόνος του την πόρτα της εξόδου.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως το θέμα του Βράνιες οδεύει προς φινάλε, με τον παίκτη να έχει όπως φαίνεται ήδη ετοιμάσει βαλίτσες για Βέλγιο. Παίρνοντας μάλιστα την πρωτοβουλία να μην εμφανιστεί καν σήμερα στα Σπάτα, με τη στάση του αυτή να προκαλεί την έντονη αντίδραση της Ένωσης. Που μένει να φανεί πως θα χειριστεί την υπόθεση, για έναν παίκτη που θυμίζουμε πως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 και για να αποχωρήσει, θα πρέπει να δώσει την συγκατάθεσή της η ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ