Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Μολέδο

Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Μολέδο

Ερχεται η δικηγόρος του για να τελειώσει με τα συμβόλαια. Τι λέει για τον Ολυμπιακό και η σιγουριά του για επαναπατρισμό το καλοκαίρι.

Οριστική πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέδο στον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος ο παίκτης ενημέρωσε τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό ότι συμφώνησε σε όλα με τους Θεσσαλονικείς και ότι άμεσα ολοκληρώνεται ο 6μηνος δανεισμός του. Μάλιστα, όπως έλεγε το μόνο που απομένει είναι να έρθει στην Ελλάδα η δικηγόρος του, για να ετοιμαστούν τα συμβόλαια και να πέσουν οι υπογραφές. Κάτι που θα γίνει σήμερα ή (το αργότερο) αύριο.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Μολέδο υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει και δεν τέθηκε το τελευταίο διάστημα κανένα θέμα, σχετικά με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος υποστήριξε ότι άνθρωπος που υποστήριζε ότι λειτουργούσε για λογαριασμό των Πειραιωτών τον είχε προσεγγίσει, μεν, πριν από αρκετές εβδομάδες και είχε συζητήσει με τον εκπρόσωπό του το ενδεχόμενο να συνεχίσει (από το καλοκαίρι) στους Πειραιώτες. Κάτι, ωστόσο, που δεν προχώρησε και για αυτό άλλωστε ο Μολέδο επέλεξε να υπογράψει προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ. Και να δεσμεύσει το μέλλον του στους Βραζιλιάνους.

Οπως και να έχει, αυτό που έχει ενδιαφέρον να τονίσουμε είναι ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν έχουν καταφέρει ακόμη να βρουν άκρη για την επόμενη ημέρα του σίριαλ Μολέδο. Δηλαδή του τι μέλλει γενέσθαι από το καλοκαίρι και μετά. Αν και μιλάμε μόνο για δανεισμό, πρόκειται για μία επένδυση άνω του ενός εκατομμυρίου από τους Θεσσαλονικείς. Και ήδη γίνονται προσπάθειες να βρεθεί τρόπος να μείνει στην Τούμπα και μετά το καλοκαίρι. Και μέχρι στιγμής ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος για να γίνει αυτό φαίνεται ότι είναι η πληρωμή της Ιντερνασιονάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ