«Χρυσάφι» ΠΑΟΚ για Μολέδο – Κοντά στο ένα εκατ. το deal

«Χρυσάφι» ΠΑΟΚ για Μολέδο – Κοντά στο ένα εκατ. το deal

Ηγεμονικό συμβόλαιο για τον Βραζιλιάνο από τον ΠΑΟΚ, που τον χρυσώνει και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από την πρώτη στιγμή ο ΠΑΟΚ έδειξε τις προθέσεις του όσον αφορά τον Ροντρίγκο Μολέδο. Από την πρώτη στιγμή οι Θεσσαλονικείς έκαναν σαφές πως θα τα δώσουν όλα προκειμένου να ντύσουν στα ασπρόμαυρα τον διακαή τους πόθο για το κέντρο της άμυνας και να οχυρώσουν με αυτό τον τρόπο τα μετόπισθεν, στη μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Και το έδειξαν με τη στάση που κράτησαν τόσο απέναντι στον Παναθηναϊκό, όσο και απέναντι στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Τη στιγμή που η Ιντερνασιονάλ ήρθε στην Ελλάδα χωρίς χρήματα και επιδεικνύοντας το προσύμφωνο που έχει με τον Μολέδο για το καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ μετέφερε την πρότασή του, λέγοντας πως δίνει 300.000 ευρώ συν τους Κάτσε και Κωνσταντινίδη, παρ’ όλο που γνώριζε πως από το καλοκαίρι κι έπειτα ο παίκτης μπορεί να μη βρίσκεται στην Τούμπα.

Το θέμα φάνηκε να έχει «κολλήσει» τις τελευταίες μέρες, την ίδια ώρα που υπήρξαν έντονες φήμες πως έχουν προκύψει δύο ομάδες οι οποίες προσπάθησαν να μπουν σφήνα στην υπόθεση, μιλώντας κατευθείαν με τον ποδοσφαιριστή.

Στον ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν για τις συγκεκριμένες κινήσεις και ο Λούμπος Μίχελ έφτασε στην Αθήνα με σκοπό να τελειώσει οριστικά το θέμα τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, έχοντας… εντολή να αυξήσει τα χρήματα. Όπως κι έγινε.

Το συνολικό deal μεταξύ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Μολέδο αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ, δίχως να υπολογίζουμε τους πληρωμένους Κάτσε και Κωνσταντινίδη, οι οποίοι θα κατηφορίσουν στην Αθήνα. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε κι άλλο την προσφορά του προς τον Παναθηναϊκό, δίνοντας 400.000 ευρώ για τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη, ο οποίος αναμένεται να λάβει περίπου 230.000 ευρώ για τους επόμενους έξι μήνες, ενώ στη συμφωνία υπάρχουν και τα χρήματα που οφείλει ο Παναθηναϊκός στον παίκτη, δηλαδή 170.000 ευρώ.

Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην κουβέντα που έγινε μεταξύ του Μίχελ και του Μολέδο, ο ΠΑΟΚ πρότεινε στον ποδοσφαιριστή ένα πολύ μεγάλο μπόνους σε περίπτωση που η ομάδα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Κίνηση η οποία αποτέλεσε φυσικά έξτρα κίνητρο για τον Βραζιλιάνο ώστε να πει το οριστικό «ναι» στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ