ΠΑΟΚ : Στα «ασπρόμαυρα» ο Μολέδο!

ΠΑΟΚ : Στα «ασπρόμαυρα» ο Μολέδο!

Μετά από ένα σίριαλ που κράτησε πολλές μέρες, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός βρήκαν κοινή γραμμή πλεύσης και έτσι ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα κάνει την διαδρομή Λεωφόρο-Τούμπα!

Η υπόθεση της μεταγραφής του 30χρονου, φαινόταν ότι πήγαινε προς… κόλλημα ωστόσο ο «Δικέφαλος» δεν παράτησε το θέμα και για αυτό τον λόγο υπήρξε νέα συζήτηση σήμερα, με τον Λούμπος Μίχελ να επισκέπτεται και πάλι την Αθήνα. Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα ακόμα βήμα μπροστά για τον Μολέδο, δίνοντας ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και των χρημάτων που χρωστάει ο Παναθηναϊκός στον Βραζιλιάνο.

Τα έμψυχα ανταλλάγματα παρέμειναν ίδια και οι Κάτσε- Κωνσταντινίδης θα φορέσουν τα «πράσινα», ο πρώτος ως δανεικός και πληρωμένος ως το τέλος της σεζόν, ενώ ο δεύτερος ως ελεύθερος. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ζήτησαν τον Γιάννη Μυστακίδη, αλλά κάτι τέτοιο δεν προχώρησε, καθώς ο παίκτης υπολογίζεται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Πρόβλημα με τον Μολέδο δεν υπάρχει, καθώς η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη εδώ και μέρες, και το μόνο που απομένει είναι να ενημερωθεί ο Ιβάν Σαββίδης, προκειμένου να δώσει το τελικό «ΟΚ» για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να ανακοινωθεί από τον «Δικέφαλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ