ΠΑΟΚ : Έτοιμοι Ελ Καντουρί και Γλύκος

ΠΑΟΚ : Έτοιμοι Ελ Καντουρί και Γλύκος

Χωρίς τον Χοσέ Κάνιας συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Θέση στην αποστολή διεκδικεί ο Ελ Καντουρί.

Τα καλά νέα για τον Ράζβαν Λουτσέσκου συνεχίζονται, αφού βλέπει το «απουσιολόγιο» να αδειάζει και να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα.

Μοναδικός παίκτης που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού για την αναμέτρηση με την «ελαφρά ταξιαρχία» είναι ο Χοσέ Κάνιας που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αντιθέτως, με το δικό του πρόγραμμα αποθεραπείας, τελείωσε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που μπήκε επέστρεψε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε την θλάση που υπέστη στον αγώνα με την Ξάνθη και βάζει υποψηφιότητα για την αποστολή της αναμέτρησης της Κυριακής.

Στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχε και ο Παναγιώτης Γλύκος, που είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του, στην ενεργό δράση, αφού ολοκλήρωσε και το τελευταίο στάδιο των θεραπειών του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ