ΠΑΣ Γιάννινα : Ανακοίνωσε Εντελίνο Μιγκέλ Ιε (pic)

ΠΑΣ Γιάννινα : Ανακοίνωσε Εντελίνο Μιγκέλ Ιε (pic)

Την απόκτηση του Εντελίνο Μιγκέλ Ιε από την Μπράγκα ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Για έξι μήνες υπέγραψε ο γεννημένος στη Γουινέα - Μπισάου χαφ, με τους Ηπειρώτες να διατηρούν οψιόν ανανέωσης για δύο ακόμα χρόνια.

Την πρώτη του χειμερινή μετεγγραφή ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ανακοίνωσε την απόκτηση του Εντελίνο Μιγκέλ Ιε από την Μπράγκα, με συμβόλαιο έξι μηνών και οψιόν ανανέωσης για δύο ακόμα χρόνια.

Γεννημένος στη Γουινέα-Μπισάου την Πρωτομαγιά του 1994, ο 23χρονος χαφ (ύψους 1.78 μέτρων) έχει αγωνιστεί σε Ουνιά Μπισάου, Οέιρας, Σπόρτινγκ Λισαβόνας Β, Κρουότζα, Κινφάες και Μπράγκα Β’, από την οποία έμεινε χθες ελεύθερος.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, την διοίκηση της ομάδας, τον προπονητή μας κ.Πετράκη και τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος κ.Νιαρχάκο για την ευκαιρία που μου δίνουν να παίξω στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις και πρόσθεσε.

«Πιστεύω ότι με πολλή δουλειά και την καθοδήγηση του τεχνικού τμήματος θα προσφέρω πολλά στην ομάδα. Ανυπομονώ να παίξω για τον ΠΑΣ και να δω από κοντά τους οπαδούς, το γήπεδο και την πόλη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ