Ξάνθη : Νοκ άουτ ο Λουσέρο, ατομικό ο Μπρίτο

Ξάνθη : Νοκ άουτ ο Λουσέρο, ατομικό ο Μπρίτο

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Ξάνθης. Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα θα είναι ο Λουσέρο που τραυματίστηκε στοπ ματς με τον Πλατανιά.

Άσχημα τα νέα για τον Μίλαν Ράσταβατς, που έμαθε πως θα χάσει τον Αντριάν Λουσέρο για 6 σχεδόν εβδομάδες, την ώρα που ο Μπρίτο κάνει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Ακριτικής ΠΑΕ:

«Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Xanthi FC την Τρίτη με την ομάδα να συνεχίζει να προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Ανάλυση φάσεων με βίντεο, νευρομυική συναρμογή, ασκήσεις κατοχής μπάλας, pressing και παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους ήταν το «μενού» της σημερινής μέρας.

Η μαγνητική του Αντριάν Λουσέρο που είχε αποχωρήσει τραυματίας στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πλατανιά, έδειξε πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει το επόμενο χρονικό διάστημα (5-6 εβδομάδες). Ο Αρμίντο Μπρίτο συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης και αερόβιο τρέξιμο.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ