«Η Ρεν συμφώνησε με Πρίγιοβιτς» (pic)

«Η Ρεν συμφώνησε με Πρίγιοβιτς» (pic)

Ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός radio Monbte Carlo μετέδωσε πως η Ρεν έχει συμφωνήσει με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και απομένει η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Η Ρεν συμφώνησε με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για να συνεχίσει ο Σέρβος επιθετικός την καριέρα του στη γαλλική ομάδα, μετέδωσε το radio Monte carlo. Ο δημοσιογράφος μάλιστα που έχει μεταδώσει την συγκεκριμένη πληροφορία, ο Λοίκ Τανζί, αναφέρει πως το ζητούμενο πλέον για τη διοίκηση της Ρεν, είναι να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι τις δύο τελευταίες μέρες, τα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου ήθελαν τη Ρεν να έχει κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του διεθνούς στράικερ του ΠΑΟΚ.

Ο Γάλλος δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι η Ρεν τα έχει βρει σε όλα με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για συμβόλαιο 2,5 ετών, χωρίς να αναφέρει οικονομικές λεπτομέρειες.

Όπως αναφέρει ο Τανζί, το μόνο που απομένει είναι να συμφωνήσει και ο ΠΑΟΚ για να τελειώσει η μεταγραφή, με την γαλλική ομάδα να ετοιμάζει νέα και καλύτερη πρόταση, εντός της εβδομάδας.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες, ο Γιώργος Σαββίδης είχε δηλώσει δημόσια πως ο Πρίγιοβιτς δεν πωλείται. Η συνέχεια θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ