Μαρινάκης : «Όλοι μαζί, ως οικογένεια, για το πρωτάθλημα»

Μαρινάκης : «Όλοι μαζί, ως οικογένεια, για το πρωτάθλημα»

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος από τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός έκοψε σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στου Ρέντη και ο μεγαλομέτοχος των πρωταθλητών Ελλάδος, Βαγγέλης Μαρινάκης, ευχήθηκε στους ερυθρόλευκους καλή χρονιά με επιτυχίες, ζητώντας φυσικά την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας μια καλή χρονιά, με υγεία, με χαρές, πολλές επιτυχίες και φυσικά το πρωτάθλημα πάλι εδώ. Το 2017 ήταν μία δύσκολη χρονιά, αλλά όπως είδατε στο τέλος αντιμετωπίσαμε τις δυσκολίες με επιτυχία.

Αυτό που θέλω από εσάς, για το 2018, είναι όλοι μαζί, μία οικογένεια, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να είστε συγκεντρωμένοι, χωρίς άγχος, να αποδείξετε για άλλη μία φορά το ταλέντο σας και την αξία σας μέσα στο γήπεδο, στην προπόνηση, μαζί με τον προπονητή σας και στο τέλος της ημέρας να κερδίσετε.

Εμείς όπως είδατε και ενισχύσαμε την ομάδα, στο προπονητικό τιμ και με παίκτες πολύ υψηλής αξίας και όπως βλέπετε είμαστε εδώ, κοντά σας, να κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Και όπως είπαμε και στον κόσμο μας, το χρωστάμε και για όλους εδώ να προχωρήσουμε καλά και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.

Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια. Για άλλη μία φορά σας εύχομαι υγεία, να είστε δυνατοί, να είστε γεροί και είμαστε όλοι μαζί κοντά. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το 2018», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηγέτης των πρωταθλητών Ελλάδος.

Σε φιλανθρωπικό σκοπό

Οι τυχεροί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ήταν ο Μπιορν Ένγκελς, ο Φελίπε Πάρντο, ο Ρομπέρτο Περάλ και ο Παναγιώτης Αγριογιάννης, καθώς σε αυτούς έτυχαν τα φλουριά. Όπως έγινε γνωστό, το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε φλουρί, θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό από τους τέσσερις τυχερούς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ