Πειθαρχική δίωξη κατά του Πλατανιά

Πειθαρχική δίωξη κατά του Πλατανιά

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Πλατανιά μετά από καταγγελία της ΚΕΔ για την ανακοίνωση των κρητικών μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Δίωξη κατά της ΠΑΕ Πλατανιάς άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου για την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Κρητικοί μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Συγκεκριμένα είχαν συγκεντρώσει τα πυρά τους κατά του διαιτητή Ζαχαριάδη ο οποίος έδωσε τα δύο πέναλτι με τα οποία οι πράσινοι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Ο Πλατανιάς εγκαλείται για παράβαση των άρθρων του Π.Κ. της ΕΠΟ που αφορούν σχόλια τα οποία δημιουργούν στην κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Πλατανιάς για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 1, 2 και 3, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα σε συνδυασμό με το άρθρο 24 παρ. 1, 2, 3, 4 του Κώδικα Δεοντολογίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ