Σιμόες : «Εδώ θα μείνω»

Σιμόες : «Εδώ θα μείνω»

Μήνυμα παραμονής στην ΑΕΚ από τον Πορτογάλο μέσο.

Η ΑΕΚ έχει εκφράσει εδώ και αρκετό καιρό την πρόθεση να επεκτείνει πρόωρα τη συνεργασία της με τον Αντρέ Σιμόες, προσφέροντας στον Πορτογάλο χαφ ένα νέο συμβόλαιο. Προκειμένου να τον ανταμείψει για την προσφορά του στην ομάδα και παράλληλα να τον «δέσει» για περισσότερα χρόνια, κρατώντας το πάνω χέρι σε περίπτωση που το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για τον 28χρονο άσο, πάρει επίσημη μορφή.

Στις επαφές που έχουν γίνει έχει φανεί μια αντίστοιχη πρόθεση και από πλευράς Σιμόες και το όλο ζήτημα αναμένεται άμεσα, να έρθει στο προσκήνιο. Με την ΑΕΚ να κάνει έναν δεύτερο και πιθανότατα τελικό κύκλων επαφών με την πλευρά του Πορτογάλου χαφ, ώστε να έρθει σε οριστική συμφωνία μαζί του.

Ίσως μάλιστα οι εξελίξεις γύρω από αυτό το ζήτημα να είναι άμεσες, αν λάβουμε υπόψη μας το σημερινό «ποστ» του Σιμόες στο Instagram. Όπου ο μέσος της ΑΕΚ ανάρτησε μια φωτογραφία του που φορά το περιβραχιόνιο, γράφοντας: «Εδώ θα μείνω! Αγαπάω τη ζωή μου»! Δείχνοντας έτσι πως η επιθυμία του είναι να συνεχίσει στην Ένωση για περισσότερα χρόνια. Παραμένοντας στην Ελλάδα, τη χώρα που θα γεννηθεί σε λίγο καιρό και το πρώτο του παιδί. Κάτι, που σίγουρα θα τον κάνει να «δεθεί» ακόμα περισσότερο με την Ένωση. Και ίσως να έχει και τη σημασία του, για την κατάληξη των επαφών του με την ΑΕΚ, σχετικά με το νέο συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ