ΠΑΟΚ για Μολέδο : «Δεν εξαρτάται πλέον από εμάς…»

ΠΑΟΚ για Μολέδο : «Δεν εξαρτάται πλέον από εμάς…»

Το θέμα της μετακίνησης του Μολέδο από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ συνεχίζει ν' απασχολεί τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι υποστηρίζουν πως τα έχουν βρει σε όλα με τους πράσινους και τον παίκτη.

Μολέδο ακούμε, αλλά Μολέδο δεν βλέπουμε στον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος του Δικεφάλου εύλογα αναρωτιέται γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση στο να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να έρθει ο Βραζιλιάνος αμυντικός στην Τούμπα. Είναι γεγονός πως η υπόθεση τραβάει παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε, όμως δεν είναι ένα θέμα στο οποίο εμπλέκονται τρεις άνθρωποι. Οι ασπρόμαυροι μπορεί να τα βρήκαν με τον Παναθηναϊκό σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και στα έμψυχα ανταλλάγματα, όμως έπρεπε να καμφθούν οι όποιες αντιρρήσεις είχαν ο Μολέδο, αλλά και οι Κωνσταντινίδη, Κάτσε.

Ο 30χρονος αμυντικός που είχε συμφωνήσει με την Ιντερνασιονάλ για το καλοκαίρι ήθελε να μεταβεί από τώρα στην πατρίδα του για να είναι κοντά στην οικογένεια του και γι’ αυτό πίεσε τον Παναθηναϊκό να το αφήσει να φύγει. Κάπου εκεί έρχεται ο ΠΑΟΚ για να μιλήσει με τον παίκτη και να συμφωνήσει μαζί του. Μετά από δύο 24ωρα οι δύο πλευρές συμφώνησαν, όμως υπήρξαν αντιρρήσεις από τους Κωνσταντινίδη και Κάτσε γι’ αυτό τον δανεισμό.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για διαφορετικούς λόγους δεν συμφωνούσαν μ’ αυτούς τους όρους που έβαζε η ομάδα τους για να παραχωρηθούν δανεικοί. Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης κατάφερε να πάει ως ελεύθερος στους «πράσινους». ενώ ο Έργκους Κάτσε θα ξανά συζητήσει με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι για το πως θα συνεχιστεί ή όχι η συνεργασία.

Στην Τούμπα περιμένουν η υπόθεση να κλείσει σήμερα (16/1), ενώ όπως αναφέρουν: «δεν εξαρτάται άλλο από εμάς το θέμα με τον Μολέδο. Κάναμε τις προτάσεις και είναι αυτές που ήθελαν ο Παναθηναϊκός και ο παίκτης». Σε ότι έχει να κάνει με τις φήμες που έρχονται από την Αθήνα για νέο μπάσιμο της Ιντερνασιονάλ για να πάρει από τώρα τον ποδοσφαιριστή στην Βραζιλία από τον επίσημο ΠΑΟΚ λένε πως δεν ισχύει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ