Ολυμπιακός : Έκοψαν την πίτα στου Ρέντη

Ολυμπιακός : Έκοψαν την πίτα στου Ρέντη

Οι πρωταθλητές Ελλάδος έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στου Ρέντη, τηρώντας την παράδοση. Παρών όπως κάθε χρόνο ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Πολύ καλό το κλίμα και πολλά χαμόγελα από τους ερυθρόλευκους για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή. Τα φλουριά έτυχαν σε Ένγκελς, Πάρντο, Περάλ και Αγριογιάννη.

Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή για τον Ολυμπιακό, καθώς οι ερυθρόλευκοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στις εγκαταστάσεις της ομάδας στου Ρέντη. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν στην εκδήλωση για να ευχηθεί καλή χρονιά και επιτυχίες στους ερυθρόλευκους.

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι πως το κλίμα στην κοπή της πίτας ήταν πολύ καλό, ειδικά μετά την όγδοη συνεχόμενη νίκη που πέτυχαν οι ερυθρόλευκοι στο πρωτάθλημα, επιστρέφοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης αντάλλαξε ευχές με τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον Όσκαρ Γκαρθία και τους συνεργάτες του, με το κλίμα όπως προαναφέραμε να είναι πολύ καλό.

Ένγκελς, Πάρντο, Περάλ και Αγριογιάννης τα φλουριά

Σε ότι αφορά τους τυχερούς που κέρδισαν τα φλουριά, ήταν ο Ένγκελς, ο Πάρντο, ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας του λιμανιού, Παναγιώτης Αγριογιάννης και ο Ρομπέρτο Περάλ που εργάζεται πολλά χρόνια στον σύλλογο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ