Ο Απόλλων Σμύρνης θέλει Μυστακίδη

Ο Απόλλων Σμύρνης θέλει Μυστακίδη

Για την απόκτηση του Γιάννη Μυστακίδη με την μορφή του δανεισμού κινούνται στον Απόλλων Σμύρνης σε μια προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα της Ριζούπολης για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Μια ακόμα ομάδα της Super league ενδιαφέρεται για τον Γιάννη Μυστακίδη. Μετά τον Πλατανιά, προστέθηκε και ο Απόλλων Σμύρνης. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν τον 23χρονο πλάγιο επιθετικό στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Ήδη έχουν προχωρήσει στην απόκτηση κάποιον ποδοσφαιριστών και θεωρούν πως με την προσθήκη του Μυστακίδη η ομάδα τους θα δυναμώσει αρκετά στο επιθετικό κομμάτι. Το θέμα είναι αν ο ΠΑΟΚ παραχωρεί τον ποδοσφαιριστή.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από την πρόταση που έχουν στα χέρια τους από Τουρκία μεριά για τον Τζάλμα Κάμπος. Αν στον Δικέφαλο κρίνουν πως ο Ανγκολέζος ποδοσφαιριστής έχει πιάσει ταβάνι αγωνιστικά και αποδεχθούν την πρόταση της Γκεντσλερμπιρλιγκί τότε ο Μυστακίδης θα παραμείνει στην ομάδα. Αν όχι τότε υπάρχει μια πιθανότητα να παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι σε μια ομάδα που θα του εξασφαλίσει χρόνο συμμετοχής μέχρι το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ