ΠΑΟΚ : Ετοιμάζει πρόταση για Κεσερού

ΠΑΟΚ : Ετοιμάζει πρόταση για Κεσερού

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Κλαούντιο Κεσερού, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Λουντογκόρετς, με τον δικέφαλο του βορρά να ετοιμάζει πρόταση για να τον αποκτήσει.

Τον Ρουμάνο διεθνή επιθετικό, Κλαούντιο Κεσερού έχει ψηλά στη μεταγραφική του λίστα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αναμένεται να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει.

Ο 31χρονος στράικερ αγωνίζεται στη Βουλγαρική Λουντογκόρετς και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και δεν έχει ανανεώσει ακόμα. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ, που ετοιμάζει πρόταση για να τον κάνει δικό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή τον γνωρίζει αρκετά καλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή του δικεφάλου για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας.

Ο Κεσέρου τη φετινή σεζόν έχει 12 γκολ και 9 ασίστ, ενώ πέρυσι σε 45 αγώνες είχε 30 γκολ και 4 ασίστ, πάλι με τη Λουντογκόρετς σε πρωτάθλημα και Τσαμπιονς Λιγκ. Την προηγούμενη χρονιά πέτυχε 15 γκολ και 4 ασίστ σε 28 συμμετοχές, ενώ μία χρονιά πριν με τη φανέλα της Στεάουα, σε 38 συμμετοχές είχε 28 γκολ και 5 ασίστ. Επίσης με την εθνική Ρουμανίας ο Κεσερού έχει πετύχει σε 22 συμμετοχές 6 γκολ.

https://www.youtube.com/watch?v=rnunlIj1rxA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ