Πατέρας : «Στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός, δεν μπορώ να πληρώσω σπασμένα άλλων»

Πατέρας : «Στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός, δεν μπορώ να πληρώσω σπασμένα άλλων»

Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας, σχολίασε την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται το τριφύλλι, μίλησε για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τελευταία γύρω από το όνομά του κι αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Πατέρας, μίλησε στην εφημερίδα SportDay για τα σενάρια τον θέλουν να ασχολείται και πάλι με τα διοικητικά του τριφυλλιού. Για ακόμη μία φορά, ωστόσο, φρόντισε να… προσγειώσει τις φιλοδοξίες, αναφέροντας ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος των πρασίνων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ και απέφυγε να σχολιάσει τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για το Τριφύλλι!

Επίσης, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που περνάει, λέγοντας πως παρόλο που νοιάζεται και έχει στην καρδιά του τον Παναθηναϊκό, αυτή τη στιγμή πάνω από όλα βάζει την υγεία του και όλα του τα επιχειρηματικά σχέδια εξαρτώνται αποκλειστικά από αυτήν.

Για το ενδεχόμενο επαναδραστηριοποίησης και εμπλοκής του στα διοικητικά του Παναθηναϊκού: «Τον Παναθηναϊκό τον έχω στην καρδιά μου, νοιάζομαι γι΄αυτόν και σαφώς συμμετέχω σε συζητήσεις προβληματισμού για το μέλλον της ομάδας μας. Ωστόσο αυτή την περίοδο προέχει η υγεία. Με βρίσκετε με έτοιμες τις αποσκευές μου για το εξωτερικό για να υποβληθώ σε νέες εξετάσεις. Από την πορεία της υγείας μου εξαρτώνται και τα μελλοντικά μου σχέδια στο επιχειρείν και τη ζωή μου».

Σχετικά με τη φημολογία για συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα για τον Παναθηναϊκό:  «Όση αγάπη και όσο πάθος και εάν έχεις για την ομάδα, δεν μπορείς να πληρώνεις σπασμένα άλλων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ