Ολυμπιακός – Λαμία : Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός – Λαμία : Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Μάρκο Μάριν μαζί με τους Φορτούνη, Ανσαριφάρντ και Ζιλέ ξεχώρισαν στην άνετη επικράτηση των Πειραιωτών επί της Λαμίας.

ΠΡΟΤΟ: Δεν χρειάστηκε ιδιαίτερα πέραν από μια-δύο προσπάθειες της Λαμίας στην επανάληψη. Ήρεμο βράδυ για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

ΦΙΓΚΕΙΡΑΣ: Λογικά το τελευταίο ματς του Πορτογάλου που μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης αλλά ήταν αρκετά καλός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

ΜΠΟΤΙΑ: Επιστροφή στη δράση για τον Μποτία με πολύ καλή παρουσία και καίριες επεμβάσεις όπου χρειάστηκε, κυρίως στην επανάληψη.

ΕΝΓΚΕΛΣ: Χωρίς προβλήματα κύλησε το ματς για τον Βέλγο στόπερ που συνέβαλε στο να μπορέσει ο Ολυμπιακός να κρατήσει ανέπαφη την εστία του για 3Ο συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Καλή παρουσία συνολικά, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο με πολλά ανεβάσματα στην αντίπαλη περιοχή.

ΡΟΜΑΟ: Άρχοντας στη μεσαία γραμμή δεν είχε προβλήματα να «καθαρίζει» ανασταλτικά. Υπήρξαν στιγμές που προσπάθησε να πάρει οργανωτικές πρωτοβουλίες χωρίς αποτέλεσμα.

ΖΙΛΕ: Από τους διακριθέντες του Ολυμπιακού ο Βέλγος μέσος που επέστρεψε στο αρχικό σχήμα και πιστώνεται ουσιαστικά το δεύτερο γκολ που προήλθε από δική του σωστή πίεση ψηλά και κλέψιμο για την ασίστ στον Ανσαριφάρντ.

ΜΑΡΙΝ: Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού για ένα ακόμη ματς. Σκόραρε, έδωσε φάσεις για γκολ, δημιούργησε και συνολικά άρεσε πολύ και πάλι με την κλάση του να ξεδιπλώνεται στο χορτάρι.

ΜΙΡΑΛΑΣ: Με εξάρσεις ο Βέλγος άσος, η αύρα και μόνο έχει αλλάξει την ψυχολογία στον Ολυμπιακό. Καλός στο πρώτο ημίχρονο με κινήσεις προς τα μέσα, έπαιξε για 70 λεπτά και είναι δεδομένο πως όσο θα ανεβάζει ρυθμό τόσο θα γίνονται πιο εύκολα τα πράγματα μεσοεπιθετικά για τους πρωταθλητές.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Απίθανη ασίστ στον Μάριν και μεγάλη χαμένη ευκαιρία για να σκοράρει στην επανάληψη από τον Έλληνα άσο που είχε κέφια και συνέβαλε στο καλό ποδόσφαιρο των πρωταθλητών στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Μάριν.

ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ: Γκολ και πάλι για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος (9 συνολικά) αλλά και αρκετές καλές προσπάθειες στην αντίπαλη εστία.

ΠΑΡΝΤΟ: Πέρασε στο ματς στο 70΄ αλλά δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει εκτός από ένα καλό σουτ.

ΣΕΜΠΑ: Στο φινάλε του αγώνα αγωνίστηκε ο Βραζιλιάνος χωρίς να κάνει κάτι το άξιο λόγου.

ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ: Απλά συμμετοχή κατέγραψε ο Σέρβος παίζοντας για λίγα λεπτά σε ένα ματς που άπαντες περίμεναν την λήξη.

ΓΚΑΡΘΙΑ: Ο Ισπανός τεχνικός παράταξε τον Ολυμπιακό με φουλ επιθετική διάθεση, είδε την ομάδα του να πιέζει ψηλά, ζήτησε να συγκλίνουν προς τον άξονα και οι Μιραλάς, Μάριν που ξεκινούσαν από τα άκρα και για σχεδόν μια ώρα πρέπει να έμεινε αρκετά ικανοποιημένος. Οι αλλαγές του εξαντλήθηκαν στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ