ΑΕΚ : Απορρίφθηκε η πρώτη πρόταση της Άντερλεχτ για Βράνιες

ΑΕΚ : Απορρίφθηκε η πρώτη πρόταση της Άντερλεχτ για Βράνιες

Η προσφορά των Βέλγων για τον Βόσνιο στόπερ, που αποκάλυψε to10.gr, δεν έγινε αποδεκτή από την ΑΕΚ

Όπως αποκάλυψε σήμερα το μεσημέρι to10.gr,η Άντερλεχτ έκανε την επίσημη κίνησή της για την απόκτηση του Ογκνιέν Βράνιες, προσφέροντας στην ΑΕΚ ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ για τον δανεισμό του παίκτη και θέτοντας μια οψιόν περί το 1,5 εκ. ευρώ για την αγορά του παίκτη το καλοκαίρι. Το οποίο μάλιστα θα καταβάλλονταν σε δύο δόσεις. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση που έφτασε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης απορρίφθηκε, με την ΑΕΚ να την κρίνει ως μη συμφέρουσα.

Πλέον, αυτό που μένει να φανεί είναι αν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστούν, με την Άντερλεχτ να… επιστρέφει δηλαδή, κάνοντας μια καλύτερη προσφορά προς την ΑΕΚ. Μιας και σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από πλευράς Ένωσης, δεν υπήρξε αντιπρόταση από την πλευρά της, απορρίπτοντας απλά την προσφορά που έγινε.

Πάντως τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί γύρω από την υπόθεση δείχνουν πως θα υπάρχει συνέχεια. Με την Άντερλεχτ να έχει πάρει όπως φαίνεται την απόφαση να κάνει δικό της τον Βράνιες και να συνεχίζει εντός των επόμενων ημερών την προσπάθεια, για να έρθει σε μια συμφωνία με την ΑΕΚ. Η οποία ωστόσο έδειξε σε πρώτη φάση πως δεν είναι διατεθειμένη να συναινέσει στην πώληση ενός βασικού της ποδοσφαιριστή, χωρίς να καλυφθεί οικονομικά βάσει των στάνταρ που έχει θέσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ