ΠΑΟΚ : Ήταν να μην πάρει φόρα

ΠΑΟΚ : Ήταν να μην πάρει φόρα

Ασταμάτητος δείχνει να είναι ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες επτά αγωνιστικές, με τους Θεσσαλονικείς να μετρούν 6 νίκες και μια ισοπαλία. Με τα τέρματα να είναι 20 υπέρ και 3 κατά.

Ο ΠΑΟΚ που αγνοούσε την λέξη νίκη στα εκτός έδρας παιχνίδια μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο, πλέον πετάει από επιτυχία σε επιτυχία. Οι Θεσσαλονικείς γύρισαν τον διακόπτη και πλέον βαδίζουν σε πιο σίγουρα μονοπάτια, ενώ ταυτόχρονα έχουν ξεχάσει για τα καλά τη λέξη ήττα. Αν προσθέσει κανείς και τις νίκες μέσα στην Τούμπα τότε το κοντέρ ανεβαίνει.

Μετά από τις έξι πρώτες ανεπιτυχείς προσπάθειες, ο Δικέφαλος βρίσκει τα πατήματα του εκτός έδρας χτίζοντας το δικό του σερί. Ο ΠΑΟΚ έσπασε το «ρόδι» για την τρέχουσα σεζόν στο ξεκίνημα του Δεκεμβρίου (2/12), με τη νίκη επί της Ξάνθης με 3-0. Στη συνέχεια έπαιξε με από τον Πλατανιά όπου κέρδισε με 1-0 στις 16 Δεκεμβρίου στα Περιβόλια.

Μάλιστα το συνολικό του σκορ στις τελευταίες τρεις εξόδους φτάνει στο εντυπωσιακό 0-7 γκολ. Αν προσμετρήσουμε και τα εντός έδρας παιχνίδια τότε το κοντέρ γράφει 18-1!

Το βατό πρόγραμμα για τους ασπρόμαυρους συνεχίζεται. Υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης την Κυριακή (21/1) και στην συνέχεια θα έχει δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό δίνει την ευκαιρία στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις στη μάχη που μαίνεται για την κατάκτηση του τίτλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ