Παναθηναϊκός: Δεν ζητούν αφαίρεση βαθμών Κουτρουμπής και Χουλτ

Παναθηναϊκός: Δεν ζητούν αφαίρεση βαθμών Κουτρουμπής και Χουλτ

Σήμερα (15/01) πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση των προσφυγών των Νίκλας Χουλτ και Γιώργου Κουτρουμπή.

Όσον αφορά την υπόθεση του Έλληνα άσου,Γιώργου Κουτρουμπή, η απόφαση της προσφυγής αναμένεται να γίνει γνωστή την Πέμπτη, με τους πράσινους ωστόσο να μην είναι αντιμέτωποι πια με αφαίρεση βαθμών

Πιο αναλυτικά, όπως έγινε γνωστό ο παίκτης δεν ζητά την τιμωρία του Παναθηναϊκού, αλλά αφενός να μείνει ελεύθερος και αφετέρου να του γίνει η αποπληρωμή των οφειλών σε δύο δόσεις. Από πλευράς του ο Παναθηναϊκός ζητά η αποπληρωμή να γίνει σε τρεις δόσεις και πήρε προθεσμία μέχρι και αύριο,για να καταθέσει υπόμνημα με τις θέσεις του και τα επιχειρήματά του.

Ενώ αναφορικά με την υπόθεση του Σουηδού άσου, η απόφαση για την προσφυγή που έχει καταθέσει προκειμένου να μείνει ελεύθερος αναμένεται την επόμενη εβδομάδα. Στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης αμφότερες οι πλευρές πήραν προθεσμία μέχρι και την Παρασκευή για να καταθέσουν υπόμνημα με τις θέσεις τους.

Ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει ότι ενημερώθηκε για την καταγγελία στις 28 Δεκεμβρίου, ενώ τα χρήματα είχαν κατατεθεί στον λογαριασμό του παίκτη την προηγούμενη ημέρα.

Ωστόσο αυτό ο παίκτης το αρνείται. Ο δικηγόρος του σήμερα ανέφερε ότι στις 27 Δεκεμβρίου είχε γίνει ήδη γνωστή η προσφυγή πράγμα που σημαίνει ότι η κατάθεση των χρημάτων έγινε εκτός προθεσμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ