Ολυμπιακός: Αυτή είναι η 11άδα του κόντρα στη Λαμία

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η 11άδα του κόντρα στη Λαμία

Και Μιραλάς, και Φορτούνης και Μάριν και Ανσαριφάρντ στις επιλογές του Όσκαρ Γκαρθία που διατηρεί το 4-2-3-1, στον σχηματισμό του Ολυμπιακού. Έκπληξη με τον Μποτία απο τον Καταλανό προπονητή

Πριν απο λίγο ο Όσκαρ Γκαρθία ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του, την εντεκάδα που θα παρατάξει στο ματς με αντίπαλο τη Λαμία (19.30). Ο Ισπανός δεν έχει ιδιαίτερες εκπλήξεις, πέραν του γεγονότος ότι τελικά επέλεξε τον Αλμπέρτο Μποτία ως αντικαταστάτη του τιμωρημένου Σισέ. Έκπληξη διότι είχε σχηματιστεί η εντύπωση πως είχε προβάδισμα γι αυτή τη θέση ο νεαρός Νικολάου.

Κατά τα άλλα 4-2-3-1 με: Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία, Ένγκελς, Κούτρη, Ρομαό, Ζιλέ, Μάριν, Φορτούνη, Μιραλάς και Ανσαριφάρντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως Μιραλάς, Ζιλέ και Προτό ξαναβρίσκονται στην ίδια εντεκάδα έπειτα απο δέκα ολόκληρα χρόνια, μιας και το 2008 ήταν μέσα στις βασικές επιλογές της εθνικής ομάδας του Βελγίου.

Για τον Μιραλάς έχει ενδιαφέρον και κάτι ακόμη. Πως σε λίγη ώρα «ξαναγράφει» συμμετοχή στην Σούπερ Λιγκ έπειτα απο σχεδόν έξι χρόνια. Η τελευταία του παρουσία ήταν στο ΠΑΣ Γιάννινα- Ολυμπιακός 0-4, στις 18 Απριλίου 2012. Μάλιστα τότε ο Βέλγος είχε σκοράρει και όλας (είχε ανοίξει το σκορ στο 53΄). Να δούμε λοιπόν αν θα επιστρέψει απο εκεί που… σταμάτησε.

Θυμηθείτε εδώ το τελευταίο γκολ του Κέβιν Μιραλάς στο Ελληνικό πρωτάθλημα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ