ΑΕΚ : «Καμπανάκι» από Χιμένεθ

ΑΕΚ : «Καμπανάκι» από Χιμένεθ

«Δεν έμεινα ικανοποιημένος από την εικόνα μας», είπε στους παίκτες του ο Ισπανός τεχνικός, για την εμφάνιση τους στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΑΕΚ μπορεί να έφτασε στη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ, σκαρφαλώνοντας ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και με ματς περισσότερο από τον Ολυμπιακό, όμως η εικόνα της δεν ήταν καλή. Κάτι, που μετέφερε σήμερα προς τους παίκτες του και ο Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας τους στα Σπάτα πριν την προπόνηση.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε προς τους ποδοσφαιριστές του πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο, συμπληρώνοντας πως υπάρχουν αρκετά που θα πρέπει να δουλέψουν και να βελτιώσουν στην πορεία. Καθώς κάποια στιγμή, μπορεί αυτό να τους κοστίσει.

«Είναι θετικό πως κερδίσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς γιατί είχαμε ξεκαθαρίσει πως δεν υπήρχαν περιθώρια για κάτι λιγότερο. Θέλαμε μόνο τη νίκη και την πήραμε, όμως δεν ήμασταν καλοί. Υπήρξαν αρκετά πράγματα που κάναμε λάθος στο γήπεδο και θα πρέπει να τα διορθώσουμε. Διότι σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε πρόβλημα στη συνέχεια», είπε στους παίκτες του ο Ισπανός τεχνικός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ