Αστέρας Τρίπολης : Ανανέωσε με τον Κυριακόπουλο

Αστέρας Τρίπολης : Ανανέωσε με τον Κυριακόπουλο

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν τη συμφωνία με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή ως το 2021.

Στον Αστέρα Τρίπολης θα παραμείνει έως το καλοκαίρι του 2021 ο Γιώργος Κυριακόπουλος, αφού οι Αρκάδες ανακοίνωσαν σήμερα την επέκταση της συνεργασίας τους με τον 22χρονο άσο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στη χθεσινή νίκη επί της ΑΕΛ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 3 χρόνων με αυξημένες αποδοχές, κι έβαλε τέλος στα όποια σενάρια κυκλοφόρησαν γύρω από το όνομα του για μεταγραφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Γιώργου Κυριακόπουλου!

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος υπέγραψε νέο συμβόλαιο, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Η πορεία του Γιώργου Κυριακόπουλου άρχισε από τις ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ το 2011. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ το υπέγραψε το 2013.

Σε ηλικία 14 ετών μετακόμισε από την Πάτρα στην Τρίπολη και αποτέλεσε βασικό στέλεχος των ομάδων Κ17 και Κ20, ενώ αγωνίστηκε ως δανεικός στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με Εργοτέλη και Λαμία.

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Κυριακόπουλος δήλωσε στην ιστοσελίδα του Αστέρα Τρίπολης: «Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της ομάδας, όλους τους ανθρώπους στη διοίκηση και τους προπονητές που είχα από όταν έπαιζα στην ακαδημία, οι οποίοι πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ τον Αστέρα να πετύχει τους στόχους του. Είμαι περήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα και ανήκω σε μια πολύ όμορφη οικογένεια. Θέλω να είμαι ένα από τα παραδείγματα των μικρών παιδιών που ανήκουν στην ακαδημία μας και έχουν όνειρο να παίξουν ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ