ΑΕΚ : Επιστρέφει με Λάρισα ο Σιμόες

ΑΕΚ : Επιστρέφει με Λάρισα ο Σιμόες

Προπονήθηκε κανονικά και φορτσάρει για το ματς του Σαββάτου ο Πορτογάλος χαφ – Εκτός Μπακασέτας, Τσόσιτς και Τσιγκρίνσκι.

Την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στη δράση μετά από περίπου ένα μήνα ξεκίνησε ο Αντρέ Σιμόες, καθώς ο Πορτογάλος χαφ προπονήθηκε κανονικά σήμερα στα Σπάτα, ανεβάζοντας στροφές ενόψει Λάρισας. Με την επιστροφή του στο ματς του Σαββάτου να λύνει σε ένα μεγάλο βαθμό τα χέρια του Χιμένεθ, προσθέτοντας μια επιπλέον λύση για τον άξονα.

Αντίθετα, εκτός παραμένουν ο Ούρος Τσόσιτς που υποβλήθηκε σε θεραπεία και θα ενταχθεί σταδιακά σε κανονικό πρόγραμμα, ο Τάσος Μπακασέτας που ταλαιπωρείται από χθες από διάστρεμμα αλλά και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Που παρέμεινε σπίτι του κλινήρης, λόγω ίωσης.

Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε στους παίκτες του πως αύριο θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, δίνοντάς τους ρεπό. Με την επιστροφή στις προπονήσεις να προγραμματίζεται για το πρωί της Τετάρτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ