Καραπαπάς : «Πολύ ταραχή στον υπόνομο…»

Καραπαπάς : «Πολύ ταραχή στον υπόνομο…»

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε στην επίθεση που έκανε η ΑΕΚ στον αντιπρόεδρο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Τάκη Αγραφιώτη.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς απάντησε, με μήνυμα του στο facebook, στην επίθεση της ΑΕΚ στον αντιπρόεδρο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ Δημήτρη Αγραφιώτη, μετά την κλήρωση του Κυπέλλου. «Πολύ ταραχή στον υπόνομο…Χίλιες φορές να περνάς τη ζωή σου σε πολιτικά γραφεία (αν και ο Αγραφιώτης πέρασε μόνο τρια χρόνια δουλεύοντας στο Υπουργείο), παρά με τον υπόκοσμο.
Χίλιες φορές να είσαι ανεπάγγελτος (αν και ο Αγραφιώτης δεν υπήρξε ποτέ ανεπάγγελτος) παρά να μπλέκεις με τα λαθρεμπόρια και τον Κορυδαλλό!(επεξήγηση για πραγματικούς βλάκες: Όχι την περιοχή…)», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθυντής επικοινωνίας των πρωταθλητών Ελλάδος.

Θυμίζουμε πως ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης εκπροσώπησε τους πειραιώτες στην κλήρωση του Κυπέλλου, αφήνοντας αιχμές εναντίον του διαιτητή Στυλιαρά, ο οποίος δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ στο χθεσινό ματς απέναντι στην ΑΕΚ. Λίγο αργότερα οι κιτρινόμαυροι επιτέθηκαν, με την τοποθέτηση τους, στο υψηλόβαθμο στέλεχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά στο facebook

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ