Πανιούκοφ τέλος για Παναθηναϊκό, τον πήρε στην προετοιμασία ο Μαντσίνι

Πανιούκοφ τέλος για Παναθηναϊκό, τον πήρε στην προετοιμασία ο Μαντσίνι

Ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να αφήσει την υπόθεση του Αντρέι Πανιούκοφ, καθώς ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τον συμπεριέλαβε στην 27μελή αποστολή της Ζενίτ για την προετοιμασία στο Ντουμπάι.

Εδώ και αρκετές ημέρες είχε καταστεί σαφές ότι η απόκτηση του Αντρέι Πανιούκοφ από τον Παναθηναϊκό ήταν δύσκολη υπόθεση. Με το βασικό πρόβλημα που προέκυπτε στις επαφές των δύο ομάδων να εντοπίζεται στο οικονομικό σκέλος, καθώς οι Πράσινοι δεν μπορούν να καλύψουν ούτε το μισό συμβόλαιο του παίκτη για το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν.

Ωστόσο, ακόμη κι αν αυτό το πρόβλημα λύνονταν άμεσα, τώρα προέκυψε νέο, πιο δυσεπίλυτο. Το πρωί της Δευτέρας (15/01) η αποστολή της Ζενίτ «πέταξε» για το Ντουμπάι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της χειμερινής της προετοιμασίας, ενόψει της επιστροφής στη δράση.

Στο αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή των Ρώσων και μεταξύ των 27 ποδοσφαιριστών που επέλεξε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι για τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια με Κοπεγχάγη, Σλάβια Πράγας και Γκουανγκζού, βρίσκεται και το όνομα του Πανιούκοφ! Με τον 23χρονο επιθετικό να πείθει τον Ιταλό τεχνικό ότι αξίζει να του δώσει μια ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Οπως γίνεται αντιληπτό, έως ότου αποφανθεί ο Μαντσίνι εάν του κάνει ο πρώτος σκόρερ της Ζενίτ-2 θα περάσουν τουλάχιστον 10 ημέρες. Αλλά ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να περιμένει έως τότε. Καθώς η απόκτηση επιθετικού αποτελεί άμεση ανάγκη για τον Ουζουνίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ